|
307 direksiyon pompası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emrahyilmaz84
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2017 Saat 00:02 |
Aracimı muayeneye soktum muayeneden çıktıktan sonra direksiyon pompası devreden çıktı birkaç kere daha yaptı sorun neden kaynaklanabilir
|
|
niklaus
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Devreden çıktıktan sonra devreye girmesi ne kadar sürüyor, sertleşme yumuşama oluyormu? yağını kontrol ettinizmi? olay sürekli tekrarladıgı için pompa elektronik kartında sorun var gibi gözükmekte
|
|
Popomundo
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
Önce sigortasına baktırın sağlamsa zaten pompadır bir direksiyoncuyla görüşüp eskisini verip revizyonlu bir tane temin edebilirsiniz randıman veriyor arkadaşın arabasına almıştık...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen arkadaşların dediği gibi elektronik kart oksitlenme yapmıştır yada siğorta kontrol ettir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Popomundo
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
kart açılmıyor ki silikonla tamamen kapatmışlar su girmesin diye ancak soketinde oksit var mı diye bakılabilir...
|
|
emrahyilmaz84
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
|
Arkadaşlar sorunu kökten çözdüm olduğu gibi sattım arabayı diyarbakirda hangi ustaya gittiyse 1700 parça + işçilik dediler arıza fiyatını düşüp sattım teşekkür ederim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlısı olsun hocam sizin için .
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ricgss
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pompanın bağlantı soketleri veya sigorta kutusundaki ilgili role olabilir.
|
|
emrahyilmaz84
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
|
Teşekkür ederim yorumlariniz icin
|
|
gkhn92
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu açılalı baya olmuş ancak aynı sorun bende var suanda. 1 yıl önce aracı bakıma bıraktım ve 307 için orjinal direksiyon yağı aldım. Ustaya yağı değiştirmesini söyledim ancak usta sağolsun agzına kadar doldurmuş yaklaşık 2-3 ay sonra farkettim. Fazla yağı aldım ancak taşma yapmıştı kapaktan. Şimdi Direksiyon trafige girdigimde veya biyerde araç çalışır halde durdugumda sertleşiyor. Pompa devreden cıkıyor ve bir süre devreye girmiyor. 1-2 Yere gösterdim pompa değişecek diyorlar ama güvenemedim. Taşan yağ acaba sokete ulaşıp orada bir sıkıntıya sebep olmuş olabilirmi ? Pompa arızalı olsa hiç çalışmaz diye düşünüyorum.
|
|
emretprmz
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2017 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emretprmz
|
1.5 yildir aynı sorunla kullanıyorum. Yağ azalınca yapiyor kesilmeyi ve yağ sigorta kutusunun dibine doluyor kablo yolundan.Contamı keçemi değişmesi gerekiyormuş sanırım.Sigorta kutusunu bi kontrol edin dibinde yağ varmı.En son benim maxi sigortalar yağın içindeydi Pompanın sigortasını değiştirmiştim ama çözüm olmadı. Sanırım yağdan kaynaklanıyor.
|
|
gkhn92
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet kontrol ettirdiğimde sigorta kutusunda yağ vardı peki siz neden yaptırmadınız bunca zaman Özel bir sebebi var mı
|
|
emretprmz
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2017 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emretprmz
|
Hocam serviste bi kutu yağ vermişlerdi, tamamlıyodum 3 5 ay sorun çıkarmıyodu ama artik çok sık yapıyor.Ramazan biter bitmez götürecem tamire.Servislerde direk pompa değişecek diyolar 2000 den aşağı çıkması zor.Konya da sadece bu pompa ve aksamını tamir eden işyerleri var birine gideceğim. Ayrıca aklınızda bulunsun, pompanın şaseye bağlantı yerlerine ekstra conta veya uygun takoz konulduğu takdirde içeriye gelen pompa sesi ciddi derecede azalıyormuş.Mümkün olursa bunuda yaptıracam.
|
|
gkhn92
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben pompa için 1100 liralık bi fiyat aldım
|
|
isa_car
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2018 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben 2. el buldum sanayiden, işçilik dahil 650 liraya hallettim, sıkıntı yok çok şükür...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |