![]() |
|
Hileli Petrol istasyonu İfşa |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2018 Saat 10:40 |
||
Merhaba.
Defne-HATAY aytemiz-defne petrol istasyonu fazla yakıt vermektedir. Şöyle ki; benim motorsikletim max. 4lt alıyor olmasına rağmen, henüz depomda 200-300ml kadar yakıt olmasına karşın 4.09 lt yakıt verdiler. Daha önce de 4.23 lt yakıt verdiler. İfşa ediyorum! Motorsiklet olduğu için anlamak çok kolay. Araba vs araçlarda eminim bir çok kişi anlamıyordur bile. Gerekli suç duyurusunu da EPDK ya yazdım. edit: harf hatası Düzenleyen pusutr - 12 Mayıs 2018 Saat 10:46 |
|||
![]() |
|||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
acaba yedek depo veya hortum vs hesapları değiştiren bir etken olabilir mi ? gerçi bir çok yerde bir şekilde kazıklanıyoruz orası da ayrı
|
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mersin -tarsus da tarsu avm yakınında isim değiştiren istasyon. 35 litrelik depoya 33 litre basmış görünüyor ama 29 litre aldığım lpg ile aynı km gidiyor. çözen varsa beri gelsin
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
valla böyle istasyonlar çok ben mesela hep mogaz dan lpg alırdım tam bitse bile max. 28-29 lt gaz alırdı. Birgün başka yerden aldım mecburi 32 litre depo olmasına rağmen 36 litre gaz bastı tabi bir daha ugrarmıyın hayır. Yeni araçta lpg yok ama geçeceğiz gibi gözüküyor.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
ersinyildiz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Konuyla çok alakalı değil ama, benzin zammı olacağı gün benzin vermeyen open istasyonlarını da buraya not düşmek istedim.
|
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
||
fiş ile şikayet etmen lazımdı. ücret iadesi alıyorsun. uğraşamam demeyin arkadaşlar. bu adamlar da buna güveniyor. artık hakem heyetine e-devletten de başvuru yapılıyor.
|
|||
![]() |
|||
||
lpg ye geçme olayı için geç bile kalmışsın. Bu gün 100 tl lik benzin aldım çeyrek depo aldı.lpg olmasa cidden kullanmam arabayı. lpg 2,75 benzin 6,10 . sene sonuna 7 ye yaklaşır.
Düzenleyen x571 - 14 Mayıs 2018 Saat 10:49 |
|||
![]() |
|||
eran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
||
Bilmediğimden soruyorum, böyle milim hesabında şaşma olamaz mı acaba?
|
|||
![]() |
|||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
||
EPDK dan Gelen cevap:
Bayi, akaryakıt/lpg temini ve satışına yönelik kantar, akaryakıt pompası, sayaç vb. donanımın bakım, ayar ve muayenesini, Ölçüler ve Ayar Kanununa dayanılarak çıkarılan diğer mevzuatta belirtilen usul ve esaslara uygun olarak yapacaktır. Ayrıca bu amaçla rapor tutmak ve bu raporları muhafaza etmekle de yükümlüdür. Kantar, akaryakıt pompası ve sayaç ayarlarının bozuk olması veya ölçüm birimlerine ilişkin kurallara aykırılık nedeniyle akaryakıt tesliminin eksik yapıldığının tespiti halinde, bayi tespit edilen miktar çerçevesinde talep edilecek zarar ve ziyanı ödemekle yükümlüdür. Bu husustaki şikâyetinizin İliniz Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne intikal ettirilmesi gerekmektedir. |
|||
![]() |
|||
cyalman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Istabul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
||
Benzini bilmem ama LPG de havanın sıcak veya soğuk olmasına göre alacağı LPG miktarı değişebilir. genleşmeden dolayı.
|
|||
'00 Focus Hb
'11 Fiat Punto Evo '14 Focus Sedan '14 VW Passat Highline '17 3008 Allure Elagance 1.6 bluehdi Otomatik |
|||
![]() |
|||
||
4 litre genleşme olmaz.
|
|||
![]() |
|||
||
Olur olur bizim memlekette olur. Tübitak başkanı bile olur ![]() |
|||
![]() |
|||
tigrap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
||
![]() ![]() |
|||
07 GG 611 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |