![]() |
|
206 Sol Arkadan Gelen Uğultu Sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2018 Saat 10:17 |
iyi forumlar arkadaşlar.
Aracım 2000 Model 206 Rolland Garros Geçen sabah arabayı çalıştırıp yola çıktım 1. Viteste tam kalkış esnasında arkadan buuu diye bir ses geliyordu. Araç ısınınca sesi kesiyordu. Bu sabah yine aynı şey oldu ve ses daha fazla idi. Forumda biraz araştırdım. Şanzımandan, baskı balata, teker porya bilyasından olabilir diye yorumlar vardı. İlk başta korktum tabi şanzıman veya baskı olsa uğraştıracaktı. Sabah direk sanayiye ustamın yanına gittim. Aracı kaldırdık tekerlere baktık aradı taradı sorun bulamadı. Daha sonra bir de egzoza baktık arka susturucunun dibinden çürümüş ve çatlamış. Meğerse sesi egzoz yapıyormuş ![]() ![]() ![]() Böyle bir sorun geldi başıma ve paylaşmak istedim. Saygılarımla..
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim paylaşım için benim aracında egzosu tutan parça artık çürüyüp kopmuştu bir egzoscuya gittim bu orjinal egsozu artık değişmesi lazım dedi bitmiş dedi ama ses falan yok henüz 300 tl fiyat çekti bende başka bir egzoscuya gittim bir demir kaynattırdım taş gibi oldu 20 tl ye halledttim. ilk gittiğim yer bu askılar egzosla geliyor buraya birşey uydurulmaz dedi 2. gittiğim yerde adama danışmadan direk buraya bir şey kaynat dedim adam niye bile demedi
|
|
![]() |
|
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında olacak kendi kaynak makinem anında hallederdim ama yok işte. Çalıştığım fabrikada mekanik işi yapıyorum kaynak dahi öğrendim. Şeytan diyor al arabayı git fabrikaya getir gaz altı kaynağını kaldır forkliftle arabayı yukarı hurdadan al bi boru kaynat gitsin ama işte
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekkür ederiz. Evet malesef usta var usta var boşuna demiyorlar.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Ferdiosman27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferdiosman27
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi benim arabada da aynı sorun var. Egsoz kaça mal oldu size.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |