![]() |
|
Far Yuvası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
conteo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2018 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2018 Saat 12:06 |
Tekrar Merhaba arkadaşlar ,aracımda bulunan zenon ampülleri sökerken sag far içindeki ampül yuvasının aşşsağıya doğgru eğildiğini fark ettim.Yerine H7 ampül taktım ve yuvanın içine tam olarak oturmadığı görülüyor.Yuvadaki eğriliğin düzeltilmesi için farın tamamen sökülmesi gerekiyor gibi farklı tavsiyleri olan varmıdır?
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok kolay arka tarafından tornavida ile alttan yukarıya doğru biraz esnetin tamamdır.benim resimden anladığım orada yamulan farınız değil far şapkanız
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen arkadaşımızın dediği gibi bir tornavida ile düzeltilebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |