![]() |
|
H1 led girişi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TugbayDundar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2018 Saat 21:49 |
Arkadaşlar Merhaba,
Konuyu yanlış bölüme açmış olabilirim. 206 aracıma sisler için h1 led aldım. Orjinal ampulünden girişi tek soket fakat aldığım ledin üzerinde 2 adet soket var 2 ayrı kablo şeklinde. Bu durumda aldığım ledler h1 olmuyor mu? Bağlamak için aparat mı takmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Orjinal ampul fotoğrafı Bağlanacak olan ledin fotoğrafı
Düzenleyen TuğbayDündar - 14 Nisan 2018 Saat 22:00 |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oluyor hocam hic bir ampul tek soket olmaz onun diger gozdede soketi var elektrikci bağliyor onu bende sislere led aldim
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
TugbayDundar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru söyledin hocam dediğin gibi kontrol ettim bi tane daha kablo var.
Bağladım güzel oldu sağolasın:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |