![]() |
|
Cry Yardım Eder misiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AcemiPecocu)) ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AcemiPecocu))
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2018 Saat 09:42 |
Merhaba öncelikle herkeze gunaydın,
aracım 2005 1.4 x-design bu sabah küllüğü temizlemek için yerinden çıkardım yerine koyarken bi kablo gördüm düzelteyim derken yerinden çıktı takamadım uyku sersemliğiyle de pek aldırış etmedim şimdi dert oldu içime acaba ne kablosu oldugunu bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen cevap veriyorum küllüğün aydınlatma kablosudur büyük ihtimal.gece küllüğü açınca inceden bir aydınlatmasının olduğunu anlarsınız eğer sağlamsa.geçirmeli bir sistemi var gündüz gözüyle çok rahat halledersiniz.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Küllüğün altında haytırladığım kadarıyla boşta bir kablo yok kardeşim daha önceden birşey yapılmıştır ondan kalan tesisat olabilir. Bir foto eklersen daha iyi olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
AcemiPecocu)) ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AcemiPecocu))
cevabınız için teşekkür ederim cihan bey
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AcemiPecocu))
tesekkurler soner bey müsait bir zaman da foto eklemeye çalışacagım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |