Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >308 T7 (2008-2013)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - PEUGEOT 308 MODİFİYE YARDIM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

PEUGEOT 308 MODİFİYE YARDIM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: PEUGEOT 308 MODİFİYE YARDIM
    Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 16:57

Herkese selam...Beyler sizlerden konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olursa minnet duyarım..Öncelikle peugeot 308 için en uygun spor yay seçeneği ne olabilir..Eibach 5cm uygun olur mu,yoksa sıkıntı yaratır mı..308 için 2.el spor yay bulabilir miyim acaba?APP plaka en iyi ve en uygun nerede yaptırabilirim..308 GT'nin spoileri ne kadardır,peugeot bayilerinde satışı var mı acaba..Çok soru sordum,kusuruma bakmayın..yardım ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar,herkese şimdiden çok teşekkür ederim... 

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 08:32

Herkese selam...Beyler sizlerden konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olursa minnet duyarım..Öncelikle peugeot 308 için en uygun spor yay seçeneği ne olabilir..Eibach 5cm uygun olur mu,yoksa sıkıntı yaratır mı. Gayet Uygun bir seçim

308 için 2.el spor yay bulabilir miyim acaba?Cok zor aracın Mod ekıpmanları 2 ele dusmemıstır daha

APP plaka en iyi ve en uygun nerede yaptırabilirim.. Istanbul

308 GT'nin spoileri ne kadardır,peugeot bayilerinde satışı var mı acaba..Evet vardır

Çok soru sordum,kusuruma bakmayın..yardım ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar,herkese şimdiden çok teşekkür ederim... Rica ederiz

Düzenleyen MELİH - 22 Aralık 2008 Saat 23:05
Yukarı Dön
mbolun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbolun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:06
Hoşgeldin dostum
Hepimizin amacı paylaşım ancak seckin güzel bi ortam ve sömürücülerede karşı arkadaşlar haklı olarak tepki veriyor sana oylesin demiyorum ancak arkadaşlarada hak verırısın umarım.
Çok hoş bi araç öncelikle hayırlı olsun... Kazasız belasız kullanman ümidiyle..
Aramıza hoş geldim soruların ve çözümlerin için dogruyerdesin. Actif kalman dileğiyle keyifli forumlarç
Tekrar hoş geldin...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:06

Uluslararası İlişkiler mezunuyum ve şu an işsizim arkadaşlar..İnşallah şu krizi en kısa zamanda atlatırız.

Beyler müsadenizle yine size bir kaç soru sormak amacındayım...APP plakayı "en sağlıklı" hangi şekilde yaptırmak lazım..serviste ücretsiz olarak yaptıran arkadaşlar var mı?Fi tarihinde 206'nın plakasını yaptırmıştım ama inanın hatırlamıyorum..yapıştırıcı kullanmışlardı sanırsam(bostancı sanayide)yaptırmıştım..eibach yay kullandım 206'da ama 308'de şüpheliyim..17 jant olsa belki 3cm düşünebilirdim ama 16 jant oluğu için(o arada kalan boşluk çok sinir bozucu olacağından)5cm düşürmek daha ii olur herhalde..siz ne dersiniz?
Arabanın ön tamponuna baktım geçen..yere hakkaten bayaa bi yaklaşıcak gibi..leylek gibi bu şekilde de..yok yok kesin indirmem lazım bunu LOL... saygılar!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:09
app servisler yapılmıyor sahibinden.com da app diye aratırsanız bir çok yer çıkıcaktır karşınıza Thumbs%20Up
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:11
Orjinalini yazan: matchstick matchstick Yazdı:

Uluslararası İlişkiler mezunuyum ve şu an işsizim arkadaşlar..İnşallah şu krizi en kısa zamanda atlatırız.

Beyler müsadenizle yine size bir kaç soru sormak amacındayım...APP plakayı "en sağlıklı" hangi şekilde yaptırmak lazım..serviste ücretsiz olarak yaptıran arkadaşlar var mı?Fi tarihinde 206'nın plakasını yaptırmıştım ama inanın hatırlamıyorum..yapıştırıcı kullanmışlardı sanırsam(bostancı sanayide)yaptırmıştım..eibach yay kullandım 206'da ama 308'de şüpheliyim..17 jant olsa belki 3cm düşünebilirdim ama 16 jant oluğu için(o arada kalan boşluk çok sinir bozucu olacağından)5cm düşürmek daha ii olur herhalde..siz ne dersiniz?
Arabanın ön tamponuna baktım geçen..yere hakkaten bayaa bi yaklaşıcak gibi..leylek gibi bu şekilde de..yok yok kesin indirmem lazım bunu LOL... saygılar!

indir tabii kardeşim :))
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kann87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:12
app de yardımcı oluruz arkadasım
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:12
İndirirsen garantisi bozulur aracın.Sölemedi deme...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:13
Aracın garantisi devam ettiği için biraz daha sabretmeni tavsiye ederim
Bence yaydan once jant ebatlarında karar kılmalısın kı daha sonra yapacagın ıslemde zorluk cıkarmasın
APP cıft muhur yapan yok ama tek muhur ıstersen yardımcı olmaya calısırım
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kann87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:14
orası ole aracına yapılcaok olan her mnudahele garantı bozuyo xenon takmak dahıl
:D:D servıs takıcak
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:15
Orjinalini yazan: kann87 kann87 Yazdı:

orası ole aracına yapılcaok olan her mnudahele garantı bozuyo xenon takmak dahıl

çok manidar söylemişsin :)
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kann87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:16
oyle valla arkadasım bızımkılerıde servıs taktı :D:D:D 
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:17

oyle valla arkadasım bızımkılerıde servıs taktı :D:D:D 
LOLLOLLOL
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:17

Aynen ölee...
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kann87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:18
oyuzden beklıceksın yada servıs gıtcen dısarda 200 e taktırcagın seyı servıste 500-600 vercen gonul rahatlıgıyla garantıyı bozmadan takılcan :D
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:20
Haşırrrtttlıyorlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:21
tabii servisye modifiye yayı bulmak biraz zor olacak
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kann87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:22
Orjinalini yazan: sinan-s sinan-s Yazdı:

Haşırrrtttlıyorlar...

sınan kardesımızı olayı kısaca acıkladı kendısını tebrık edıyoruz
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:25
hayırlı olsun.bende 308 kullanıcısıyım.ama 5 cm yay takarsan ön tamponu unut.neredeyse her tümsekte sürtersin tamponu.çünkü aracın önü arkaya oranla yere daha yakın.arkadaşların dediği gibi garantiden çıkar araç yay taktığında.zenon takacaksanda mtec takabilirsin.araç silecek motoruna karşı garanti veriyor mtec bozulması durumunda.zenondanda bozulursa sadece silecek motoru bozuluyormuş(ihtimal).fiyatıda ortalma 800 ytl falanmış silecek motorunun.bende hem sisler hemde farlar 6000k mtec takılı.4 aydırda kullanıyorum.sorun yok şimdilik.uzakdoğu zenondan katkat iyidir.ama yay olayını tekrar gözden geçir.araç uzunda olduğu için tampon ve alt kısım sürekli sürter.ve istenmeyen arızalar olabilir.spoyler de maltepede elif tuning de satılıyor.190ytl civarında araç renginde alabiliyorsun.www.eliftuning.com   tekrar hayırlı olsun
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kann87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:27
Orjinalini yazan: gs5165 gs5165 Yazdı:

tabii servisye modifiye yayı bulmak biraz zor olacak

ben yok dıe bılıyorum ama olabılırde
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 763 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6169 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1098 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 272 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3580 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49288 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 513 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 331 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 552 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4377 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1799 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1024 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28809 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26150 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English