![]() |
|
307 Fan sorunu Lütfen Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
bekircan337 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2018 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bekircan337
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2018 Saat 19:00 |
|
Herkese Merhabalar
Aracım 2004 model 307 1.6 fan ın 1. Devresi çalışmıyor Yardımcı olursanız sevinirim |
||
![]() |
||
emretprmz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2017 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emretprmz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sigorta kutusunun altinda maxi sigortalar var.Faninki 40 yada 50 amperdi sanirim en başta soldaki yani.Kontrol edersiniz.
|
||
![]() |
||
bekircan337 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2018 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bekircan337
|
Ama sigorta atık olunca 2. Devre çalışır mı o var . Evet 1 tane 40 amperlik 2 tane 30 amperlik diğerleri ufak sigortalar var bakmıştım oraya
|
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Fan rolesi bozuksa ondan dolayı çalışmaz. Bir elektrikçiye giderseniz kontrol eder |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bekircan337
|
Onuda kontrol ettim o sağlam sigortayıda bugün değiştirdim bakalım sonuç me olacak |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bekircan337
|
başka tavsiye varmı
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fan reziztansı hocam. birde fan rolesi kontroli sadece gözle mi yaptınız yoksa ölçüm yapıldımı.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
|
Aynı sorun benimde başıma geldi radyatörün önünde fan reziztansı var onu değiştirdim sorun düzeldi.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bekircan337
|
Evet bilgisayar a bağlandı reziztans da birşey çıkmadı |
||
![]() |
||
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Önceki aracımda ilk 2 devre çalışmıyordu.düğmeyi söktürdüm ilk 2 devreye denk gelen ayakar değmiyormuş.. o ayakları değeyecek şekilde düzelttirince sorun çözülmüştü.. rezistans değilse bir de buna bakın..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bekircan337
|
sorunu çözdük çok teşekkür ederim resistans dan yapıyormuş
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |