|
PEUGEOT 308 MODİFİYE YARDIM |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 16:57 |
Herkese selam...Beyler sizlerden konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olursa minnet duyarım..Öncelikle peugeot 308 için en uygun spor yay seçeneği ne olabilir..Eibach 5cm uygun olur mu,yoksa sıkıntı yaratır mı..308 için 2.el spor yay bulabilir miyim acaba?APP plaka en iyi ve en uygun nerede yaptırabilirim..308 GT'nin spoileri ne kadardır,peugeot bayilerinde satışı var mı acaba..Çok soru sordum,kusuruma bakmayın..yardım ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar,herkese şimdiden çok teşekkür ederim... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese selam...Beyler sizlerden konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olursa minnet duyarım..Öncelikle peugeot 308 için en uygun spor yay seçeneği ne olabilir..Eibach 5cm uygun olur mu,yoksa sıkıntı yaratır mı. Gayet Uygun bir seçim 308 için 2.el spor yay bulabilir miyim acaba?Cok zor aracın Mod ekıpmanları 2 ele dusmemıstır daha APP plaka en iyi ve en uygun nerede yaptırabilirim.. Istanbul 308 GT'nin spoileri ne kadardır,peugeot bayilerinde satışı var mı acaba..Evet vardır Çok soru sordum,kusuruma bakmayın..yardım ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar,herkese şimdiden çok teşekkür ederim... Rica ederiz
Düzenleyen MELİH - 22 Aralık 2008 Saat 23:05 |
|
mbolun
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşgeldin dostum
Hepimizin amacı paylaşım ancak seckin güzel bi ortam ve sömürücülerede karşı arkadaşlar haklı olarak tepki veriyor sana oylesin demiyorum ancak arkadaşlarada hak verırısın umarım.
Çok hoş bi araç öncelikle hayırlı olsun... Kazasız belasız kullanman ümidiyle..
Aramıza hoş geldim soruların ve çözümlerin için dogruyerdesin. Actif kalman dileğiyle keyifli forumlarç
Tekrar hoş geldin...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uluslararası İlişkiler mezunuyum ve şu an işsizim arkadaşlar..İnşallah şu krizi en kısa zamanda atlatırız. Beyler müsadenizle yine size bir kaç soru sormak amacındayım...APP plakayı "en sağlıklı" hangi şekilde yaptırmak lazım..serviste ücretsiz olarak yaptıran arkadaşlar var mı?Fi tarihinde 206'nın plakasını yaptırmıştım ama inanın hatırlamıyorum..yapıştırıcı kullanmışlardı sanırsam(bostancı sanayide)yaptırmıştım..eibach yay kullandım 206'da ama 308'de şüpheliyim..17 jant olsa belki 3cm düşünebilirdim ama 16 jant oluğu için(o arada kalan boşluk çok sinir bozucu olacağından)5cm düşürmek daha ii olur herhalde..siz ne dersiniz? Arabanın ön tamponuna baktım geçen..yere hakkaten bayaa bi yaklaşıcak gibi..leylek gibi bu şekilde de..yok yok kesin indirmem lazım bunu ... saygılar! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
app servisler yapılmıyor sahibinden.com da app diye aratırsanız bir çok yer çıkıcaktır karşınıza
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
indir tabii kardeşim :))
|
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
app de yardımcı oluruz arkadasım
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İndirirsen garantisi bozulur aracın.Sölemedi deme...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın garantisi devam ettiği için biraz daha sabretmeni tavsiye ederim
Bence yaydan once jant ebatlarında karar kılmalısın kı daha sonra yapacagın ıslemde zorluk cıkarmasın APP cıft muhur yapan yok ama tek muhur ıstersen yardımcı olmaya calısırım |
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orası ole aracına yapılcaok olan her mnudahele garantı bozuyo xenon takmak dahıl
:D:D servıs takıcak |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok manidar söylemişsin :)
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oyle valla arkadasım bızımkılerıde servıs taktı :D:D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen ölee...
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oyuzden beklıceksın yada servıs gıtcen dısarda 200 e taktırcagın seyı servıste 500-600 vercen gonul rahatlıgıyla garantıyı bozmadan takılcan :D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haşırrrtttlıyorlar...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabii servisye modifiye yayı bulmak biraz zor olacak
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sınan kardesımızı olayı kısaca acıkladı kendısını tebrık edıyoruz |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun.bende 308 kullanıcısıyım.ama 5 cm yay takarsan ön tamponu unut.neredeyse her tümsekte sürtersin tamponu.çünkü aracın önü arkaya oranla yere daha yakın.arkadaşların dediği gibi garantiden çıkar araç yay taktığında.zenon takacaksanda mtec takabilirsin.araç silecek motoruna karşı garanti veriyor mtec bozulması durumunda.zenondanda bozulursa sadece silecek motoru bozuluyormuş(ihtimal).fiyatıda ortalma 800 ytl falanmış silecek motorunun.bende hem sisler hemde farlar 6000k mtec takılı.4 aydırda kullanıyorum.sorun yok şimdilik.uzakdoğu zenondan katkat iyidir.ama yay olayını tekrar gözden geçir.araç uzunda olduğu için tampon ve alt kısım sürekli sürter.ve istenmeyen arızalar olabilir.spoyler de maltepede elif tuning de satılıyor.190ytl civarında araç renginde alabiliyorsun.www.eliftuning.com tekrar hayırlı olsun
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben yok dıe bılıyorum ama olabılırde |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |