|
207 MODİFİYE YARDIM ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
06huh39
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2018 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2018 Saat 21:27 |
Pejoooo Korktun mu ?
|
|
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Stoplara film çerçeve
Ön cama hoşuna giden bir yazı olabilir. |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
led far.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle kazasız belasız sürüşler,güzel araç.Yapılan işlemler bence far filmleri hariç güzel.207 de jant olarak en çok rc modeli beğensemde doğru biliyorsam ismi hockenheim diye geçiyor dediğim jantın,sizinkileride yakıştırdım.Bundan sonra,arka kuşak gövde rengi boyama,difüzör,egzos çerçevesi ve rc tip ikili egzos ucu,spoiler,araç logolu pleksi plakalıklar,buz mavi led plaka aydınlatmaları,yan marşpiyel,ön kuşağın parlak siyah boyanması,parlak siyah cupra lip,yan aynalar gümüş gri boyanabilir ön ızgara gümüş gri olması lazım farklı bir uyum olur.Ayrıca fara içten karartma yapılabilir beyazda gördüm yapanı far camlarıda çok temizdi çok iyi duruyordu.Ben olsam bunları yapardım 207 için.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
|
bende arkadan çekişli yapardım :)
|
|
Fredgycon
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2018 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fredgycon
|
Ön far grubunu parklar da dahil led'e çevirmeni öneririm. Kendi aracımda ön takımı full led yaptım. Asiliğine asilik katmış olursun aracının.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |