|
SİZCE HANGİSİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2018 Saat 11:26 |
ARKADAŞLAR SİZCE HANGİSİ FİAT PANDA MI OTOMATİK YOKSA 208 OTOMATİK Mİ Arkadaşlar bende 2015 otomatik 208 var panda 2015 otomatikle değiştirmeyi düşünüyorum artıları ve eksileri nelerdir eğer 208 üstün çıkarsa değiştirme yede bilirim evet yorumlarınızı bekliyorum.
Düzenleyen emrah_860 - 12 Şubat 2018 Saat 11:45 |
|
£MY__
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
Panda falan pek bulaşma .Fiat'ın otamatikleri bizim pejolardan da tehlikeli. Aracınız gayet güzel bence. İlla değiştirmek isterseniz üst sınıflara bakın.ha panda ha fiorino
|
|
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
bilemedim gerçekten yardımlarınızı bekliyorum
|
|
£MY__
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Kardeş şahsen ben ikisine de para vermem.. Biraz model düşürür C D sınıfı araç alırım.. En azından güvende hissederim kendimi.. Hem yol tutuş hem kaza hem de konfor olarak tüm B sınıfı araçlara karşıyım..
@sonerkyl kullanıcı adlı arkadaşa sor bakalım 206 dan 308e geçmek nasıl bir duyguymuş.. |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
sen 208 den baya sıkılmışsın o belli de, bakalım sonuç neye karar vereceksin :)
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
Kardeşim sıkılmaktan ziyade işçilik bana bayağı zayıf geldi bana o yüzden diyorum. Pandaya gerçi hiç bakmadım ama
|
|
£MY__
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |