![]() |
|
LPGli aracım çok benzin yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
camici19 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2018 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2018 Saat 22:11 |
Arkadaşlar iyi günler 2006 model 1.4 x design aracım lovato marka tüp var. Araç çok faxla benzin yakıyor, bi kaç ustaya sordum ısrarla yakmadığını kilometreye göre düştüğünü söylüyorlar ancak öyle olsa mesela 50lik benzin alıyorum 180 kmde bitti üstüne bi daha 50lik alıyorum öyle olsa ibre fullemesi gerekir ama yine yarıya geliyor. Araç benzin yakıyor bu neden olabiilir?
|
|
![]() |
|
ORhun53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Merhaba;
Lpg'de iken benzin yakmaz sadece benzin ibresi düşer.Bende lpgli 206 kullanıcısıyım depom full ama en fazla yarım depoya düşüyor. Bunu en iyi test etme yolun benzini fulle bir kaç gün bin sonra tekrar fulle ne kadar yakıt aldığını kontrol et.
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
hocam havalar soğuk olduğu için haliyle gaz a geçmesi uzun sürüyor. motor soğuk olduğu içinde biraz fazla yakıyor. ben ayda 3 defa gazı fulluyorsam 1 defa da 50 tl benzin atıyorum. kışın motor soğukken her kontakta 1 tl lik benzini gözden çıkarın.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
aynen hocam dogru söylüyor benzinden gaza gecmesi heleki motor soguk ve sabahları baya bi zor oluyor rahat bi 2 km gittikten sonra gaza geciyor benzin ibresi düsmeye devam ediyor yarım depodaydı ısık yanıyor her ay sonunda sonra 50 liralık benzin alıyorum gene yarım depoo oluyor zaten kapat ac yaptıkca hep benzinle calıstıgı icin ister istemez kapatmamaya dikkat ediyorum aracı rolantide calıstırıyorum kısa duracagım yerlerde
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
temmuz ayında depoyu doldurdum,hala yarım depo benzin var. lpg ile kullanıyorsanız,benzine geçmiyorsanız öyle zırt bırt benzin bitmez. gösterge kendi düşüyordur. gerçekten benzin bitiyorsa da lpg sisteminde sorun vardır. bir arkadaşımın öyleydi hem lpg hem benzin harcıyordu,nasıl birşeyse. sonra tamir ettirdi.çok masraflı bir şey değildi
|
|
![]() |
|
camici19 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2018 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
İbre tekrar yükseliyor mu hocam tekrar çalıştırınca
|
|
![]() |
|
O kadar geç geçmiyor ama geçse bile o kadar yakar mı
|
|
![]() |
|
Hocam onu ben de bilemedim herkes bitmez ibre düşüyordur diyor . Herhalde fulleyip test etmek lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |