![]() |
|
Güvenilir Usta Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilyasamca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilyasamca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2018 Saat 12:16 |
Merhaba,
Belki bu başlık daha önce açılmış olabilir ama çaresizlikten inanın ne yapacağımı bilmiyorum. Aracım ilk muayeneden kaldı. "Arka fren kampanalarında ovallik/salgı var" ve "ön sol tekerlek rulmanı çok fazla boşluk var" diye iki gerekçe ağır kusur olarak gösterildi. Ben bunlar Ümraniye Oto Sanayi'de aslında bugüne kadar da işini iyi yapan bir Peugeot ustasına yaptırıp tekrar muayeneye girdim. Ancak aynı kusurlardan tekrar kaldım. Muayeneyi yapan görevli bu arızaların yapılmamış olduğunu belirtti. Yani, aslında yaptırdım ama artık usta iyi yapmadı ise (beni oyalayıp hiç ellemeden yapıldı deyip paralarımı aldıkları gibi iğrenç bir düşünceye kapılmak istemiyorum) tekrar kaldım ve ustaya güvenim sarsıldı. Şimdi aynı yere götürüp olmamış, yapamamışsınız demeye ben utanıyorum şahsen. Bu nedenle mümkünse Anadolu yakasında işi bilen, beni şu muayene kabusundan kurtaracak, ehil bir Peugeot ustası tavsiyelerinizi öğrenmek isterim. Araç 2004 öodel Peugeot 206 X-Line 1.4 HDi. Şimdiden herkese teşekkürler.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Bence hiç çekinmeyin ayni yere gidip muayene kağıdını verip hesabını sorun. Utanması gereken siz değil onlar. Para kolay kazanılmıyor sonuçta. Arabayı kaldırıp göstersinler değişen kampanayı.
Yine de usta ismi isterseniz vereyim. Kendisi tornacıdır. Motor işinden ziyade Alt takım disk balata rulman işlerini yapıyor. Yıllardır kendisine giderim her zaman yardımcı olur. Teknik torna Adnan usta Dinlenç caddesi no 16 koşuyolu kadikoy. Tepenatilus alışveriş merkezinin karşısında hemen |
|
![]() |
|
ilyasamca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilyasamca
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yetkili Peugeot servisine götürsem en temizi acaba çok mu pahalıya patlar bu arızalar?
|
|
![]() |
|
Özden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Bence de aynı yere götürün. Muayene formunu gösterin halletsin. Eğer usta tavsiyesi isterseniz de Bostancı sanayi sitesinde Cengiz Oto. 1994'den beri garantisi biten bütün araçlarımı onlara götürüyorum. İşlerinde çok iyiler, en önemlisi de dürüstler.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
öyle olur mu yaa.ona git yine yaptım dedin yapmamışsın de. millet iyice hırsız oldu. referanslı düzgün bir tanıdık yoksa bulana kadar servis en iyisi. en azından değişen parçayı da veriyorlar. fatıra var hangi parçaların değiştiği belli. yamuk yaparlarsa hakem heyetine şikayet edersin. merkeze şikayet edersin.
|
|
![]() |
|
55sinan55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 55sinan55
Bu konuyu yeni gördüm. Bence diğer kullanıcılar da bulundukları şehirlerdeki güvenilir ustaları yazarlarsa iyi olur.
SAMSUN SBA Peugeot Özel Servis. Serdar Bey. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Pejjj0.206 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2020 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejjj0.206
Istanbul da tanıdınız varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
gacal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2021 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Tekirdağ Çorlu civarı 307 elektriği için güvenilir işi bilen çalışmayı seven usta aranıyor
|
|
![]() |
|
Pejo307Sahibi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2022 Konum: İstanbul-Avcıla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejo307Sahibi
İstanbul-Beylikdüzü
Önöz oto
|
|
Peugeot 307 1.6 benzinli 2003 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |