![]() |
|
Elektronik hata mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet UYAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2018 Saat 11:40 |
Selamunaleyküm arkadaşlar bu sabah aracımı çalıştırdım yolda giderken kendiliğinden merkezi kilit devreye giriyor kapatıyorum yine açılıyor birde arka silecek kullanmıştım kapattım ama yine çalıştığını gördüm sizce neden böyle oluyor ve dün de marş yapmıştım çalışıp stop etti tekrarladım yine aynı oldu üçüncde normal çalıştı şimdiden teşekkürler araç 2008 partner adventure dizel araç tır
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç yürümeye başladığında (Sanırım 10km hızı geçince) otomatik kilitleme yapar,
kapılardan birisi veya bagaj açık kalmışsa kilitlemeye çalışır ama kilitleme sürekli, onun haricinde kapı kilitlerinde sorun olabilir, kontrol etmen gerekiyor. arka silecekte geri vitese takınca otomatik çalışır, eğer öyle değilse com2000 kolun bozuk olabilir.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Mehmet UYAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
Önceden böyle yapmıyodu bugün karşılaştım arka silecek ileri giderken çalışıyodu onunda geri giderken çalıştığını görmedim önceden hiç bahsettiğiniz com 2000 kolu nedir
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
com2000 sinyal kolu ve silecek kolunun olduğu grup bütünüyle
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
Sağolun teşekkürler
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rica ederim..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |