![]() |
|
Şanzımandan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. kardeşim büyük ihtimal sorun 4 vites sekromenç veya dişlisinde gibi gözüküyor. sekromenç fiyat 150 tl şazuman inmesi sökülmesi vs. birde başka bir sıkıntı çıkmazsa 500-1000 tl arasında bir maliyeti olacaktır. min. 500 tl gözden çıkaracaksın kardeşim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ertugrulfurkan01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2018 Konum: Corlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulfurkan01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar araniza yeni katıldım.2003 model 206 arabam var.satmaya karar verdim.ama 3 yıl önce alırken şanzımandan bir ses geliyordu. Bu ses 4. Viteste geliyordu. Alırken ustaya Sordum Bir şey olmaz dedi Sürmene engel değil dedi. Eski sahibinde de bu ses varmış Ben de 35 bin kilometre kullandım Bu sesle birlikte hiçbir sıkıntı başıma gelmedi. Ama şimdi arabayı satmaya karar verince bakmaya gelenleri söylüyorum bu sesi Herkes bir adım geri çekiliyor. Istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz diyorum sesi ama yinede almaktan vazgeçiyor her şeyi beğeniyorlar arabanın Ama bu ses yüzünden vazgeçiyorlar. En son bu şanzımandan Gelen sesi maliyetini fiyattan düşüneceğim dedim. Bir de size sorayım bu sesi Bunun maliyeti ne kadardır diye.Birinizin başına geldi mi? En son şunu da söyleyeyim Bu ses 4.vites atınca düşük devirde belirginleşiyor devir yükseldikçe ses inceliyor Debriyaja basınca ses kesiliyor özellikle 50 ile 70 kilometre hız arasında geliyor bu ses cevaplarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |