![]() |
|
çekişten düşme ve stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kdir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2017 Saat 11:23 |
Merhaba Arkadaşlar. ben klübünüzün en yeni üyesiyim sizler tanışmaktan memnun oldum. tamircilere götürdüğümde kimi pompa dandır, kimi ibre yanlış gösteriyordur, kimi de benzin deposundaki şamandıra hortumlarında delik vardır hava alıyordur deponun sökülüp hortumların değiştirilmesi gerekir dediler. böyle bir arıza başınıza gelmiş olabilir. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilginize teşekkürler. |
|
erdem
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence depon kirli. Veya mazot filtrende sorun var. Depo bitmeye yakın olan bu sorunlar genelde bu iki nedenden olur.
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Depoyu temizleyin bence. Sonra mazot filtresini değiştirin. Muhtemelen kötü yakıttan dolayı diye düşünüyorum. Bu işlemden sonra bir yarım saat 3500 4000 devir arası basın uzun yolda.
Bunlardan önce iyi bir usta bakması daha mantıklı tabi. Bizimki tahmin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |