![]() |
|
Yakıt göstergesinin ibresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2017 Saat 11:17 |
Selam Arkadaşlar;
Benim 206 da yakıt göstergesinin ibresinin kırmızı ışığı yanmıyor. Akşam yakıtı görmek zor oluyor. Çok bir problem değil ama çözümü varmıdır. Sıkıntı bana kalırsa kopmuş o ibre. Yapıştırmışlar. Bunun çözümü ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Işık konusunda yanlış anlama olmasın göstergede her ışık yanıyor sadece ibrenin ışığı yanmıyor.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadranın hemen altındaki ampul patlamıştır belki??
|
|
![]() |
|
Selox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ampul değişse yapıştırma olmasına rağmen yine de ışık yanar mı acaba ne dersin. Ampul olarak kriter nedir. Alayım denerim.
Düzenleyen Selox - 30 Kasım 2017 Saat 11:49 |
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
Ampulu çalışıyor ancak yapıştırdıkları için kadranın ucuna ışık gitmiyor. Bu kadranı değiştirme ishtimalimiz var mıdır ?
Düzenleyen Selox - 01 Aralık 2017 Saat 09:28 |
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Şeffaf yapıştırıcı değil mi? Çıkmacılar kadranı komple satmaya çalışır şansını deneyebilirsin..
Ama lamba yanıp ta ışık geçmeme olayını hala anlamadım.. Yapıştırıcı zıkımlar genelde şeffaf olur e ondan da ışık geçer.. |
|
![]() |
|
Kardeşim bizimkiler ne akla hizmetse siyah kullanmışlar iyice inceledim. Anca çıkmacılar da mı buluruz bu şeyi. Satılmıyor mu acaba tek olarak.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Aga uğraşma.. Yapıştırıcıyı sök işten anlıyorsan, lambayı tekrar bağla şeffaf yapıştırıcı ile yapıştır.. Yapamam dersen lehimlenmesi gerekiyor falan, anlayan birini bul beraber yapın.. Düzenleme: Sonradan aklıma geldi, adamlar şeffaf yapıştırmış ama yapıştırıcı yanıp kararmış olabilir bak.. Normal flamanlı ampul çok ısınır yapıştırıcıyı yakabilir.. Düzenleyen ggitaristt - 05 Aralık 2017 Saat 01:49 |
|
![]() |
|
Tamam kardeşim. Yanmış olma ihtimali var dediğin gibi. Ben en iyisi sanayi de tura çıkayım. Anlayan buluruz illaki.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |