![]() |
|
rolanti dengesizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Daimon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2017 Saat 11:57 |
Hayırlı sabahlar arkadaşlar 206 ların rölanti dengesizliği, araç iki haftadır bende hiç yapmamıştı, dün akşam trafikte 50 sefer stop etti dur kalk trafikte ,çözümü hakkında bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? (benzin veya LPG farketmiyor)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aracı bilgisayara bağlayıp kontrol ettir birşey arızalı gibi map sensörü - lpg ısı sensörü - lpg regülatörü - bobin - buji - gaz kelbeği kontrol ettir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katalizör ve lambada sensörlerini kontrol ettir veya 1 hafta aracı yüksek devirde kullan katalizör tıkanıklığını açmak için
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Daimon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
bu akşam dikkatimi bir şey çekti lpg de şakır şakır araba çalışıyor benzine alıyorum 5sn. sonra ses kesiliyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
o ses lpg enjektörlerinden geliyordur hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
aynen hocam lpg enjektörleri gitmiş yarın sabah değiştircem
|
|
![]() |
|
sivasli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Merhabalar, bendede 206 gti var surekli stop ediyor rolanti motoru dediler degistirdim map sensoru dediler degistirdim lpgye almiyorum bile arabanin sesi bile değişti acayip yakit yakiyor, az bisey yag yakiyordu simdi resmen kamyon gibi duman atiyor boğuluyor, tecrubesi olan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim ustada bulamıyorum yaptiracak
|
|
![]() |
|
10 gün önce lpg filtre ve enjektörler değişti çıkan filtre 12/12tarihli herşey normaldi taki dün akşama kadar aynı sıkıntı yeniden devam ediyor araç dur kalkta sürekli stop ediyor benzinde hiç bir sıkıntı yok lpg de dalgalanma ve stop etme sorunu oldu tekrar başa döndük dur kalkta oluyor
|
|
![]() |
|
sivasli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Benim sorunum sadece arac elektronigi uzerine calisan yerde bilgisayara baglandi ve arkasindan da gaz ayari yapildi duzeldi suan stop.etmiyor boşa parça değiştirdim bi kontrol ettir istersen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |