|
Biten akümü Şarj ettim |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2017 Saat 01:17 |
|
Geçenlerde açtığım bir konuda arabanın aküsünü durduğu yerde bitirdiğimi söylemiştim. Etraftan rica ettim kimse takviye yapmayı kabul etmedi. Garip bahaneler uydurdular, bende babamın tanıdığı bir elektrikçiyi aradım şarja bağlayabileceğini hatta idareten yedek akü verebileceğini söyledi, ama şarja bağlayınca akünün zarar görebileceğini çünkü şarj cihazının yüksek amperde şarj yaptığını söyledi. Bana bir cihaz tavsiye etti Blackanddacker BDV090 bu cihazı N11 den kupon vb... kullanarak aldım. Aküyü gece 12,00 de şarja bağladım, ertesi gün saat 17,00 civarı şarj olmuştu akünün üzerindeki yeşil ışıkta yanıyordu, voltmetre ilede ölçtüm yeni şarjdan çıktığı için 13,2 civarı gösterdi. Arabaya aküyü taktım ve marşa dokundum mutlu son araba çalıştı. Bu cihazla evdeki süpürgenin pilini şarj ettim orjinal şarjı bozulmuştu çok pahalıydı. Çıkma UPS akülerimi şarj ettim. Artık biterse kimseye muhtaç kalmam 6 ve 12 Volt aküleri 100 ampere kadar şarj ediyor. Isınma vb... yapmadı. şarj bitince kendisi akımı kesiyor. değişik bağlantı aparatları var. |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
valla hocam en güzelini yapmışsınız. yani takviye yapınca ne oluyorsa artık. ben bir çok kişiye yardım etmişimdir hiç de sıkıntı olmadı açıkcası
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
PARADOSK3327
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
|
Blackanddacker BDV090 ürün şimdi aküyü şarz ediyor başka ne gibi alanlarda kullanabilirim yani
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
abi haber verseydin gelirdim ben, iş yerlerimiz çok yakın,
ilave olarak aliexpress şu tür powerbanklar var araç için. kullanan varmıdır bilmiyorum ama, kuponla kampanya ile alınabilir. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Cihazın yaptığı iş belli zaten akü şarj ve koruma. Ben araba aküsü dışında süpürgeyi şarj ettim ( 6 V ) şarj makinası yoktu daha doğrusu pahalıydı. Birde elektronik denemeleri yaptığım 6 tane eski UPS den çıkma akü var onları şarj ediyorum. Motorsikleti olup kışın kullanmayanlar aküsü bitmesin diye ara ara bağlayıp tam şarjda tutuyormuş. Forklift, oyuncak akülü araba, süpürge ve tekne aküsü dolduranlar var. Beni asıl ilgilendiren kısmı kendi akümü doldurabilmem
|
||
||
doganatak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Sağol mustafa araba evin orda kaldı okmeydanın da oraya çağıramam seni far ampülü değiştirdim, cam rüzgarlığı taktım ve direksiyon kılıfı takıyordum
|
||
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeşim bişeye yaramıyor hatta youtube bir sürü video var boşa para vermeyin derim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
PARADOSK3327
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
|
okadar alış veriş yaptım bu kuponla almak nasıl oluyor bilmiyorum yazarmısınız
|
||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kupon işi iki çeşit aliexpresin verdiği bir kupon birde mağaza kuponu oda genelde min. 30 dolar alışveriş yaparken geçerli oluyor.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
hulya1558
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
|
|
bnm teyip açık kalmış akü bitmişti :) işyernden akü takviye kablo bulup çalıştrdım şimdi sorun yok :) ses sistemini bağlatırken teyibi kontaksız bağlatmıştım o sorunuda kontaklıya çevirttim bir daha akü sorunu olmasın dimi :) peki ben uzun yol gitsem teyip açık kalsa yine aküde sorun olur mu??
|
||
tebessüm kana en hızlı karışan ilaçtır; gülümse :)
|
||
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aslında bizim araçlarda eko mod var belli süre sonra elektriği kesiyor. Demek ki ilk teyp motajı yapılırken aküden direk elektrik çekmişler neye hikmet açıksa anlamadım. Sonradan kontağa bağlatmanı iyi olmuş. Açık kalsa bile araç stop durumunda belli bir süre sonra eco moda geçer ve elektriği keser. Araç çalışırken hiç bir sıkıntı çekmezsiniz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
hulya1558
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
|
|
tamamen teyibi takan arkdaş ben bilmem etmem sen doğrusu neyse onu yap değil mi nyse kontaklıya çevirdim kontağı kapatınca teyipte kapanıyor teşekkürler
|
||
|
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kargaya bokun ilaç demişler gitmiş denizin ortasına sıçmış.ne acayip insanmış onlar. ben olsam oradan taşınırım. böyle şeylere çok dikkat ederim. allah korusun yolda kapı önünde düşsen kalsan dönüp bakmayacaklar.
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
doğrudur abi, alıcı olmadığım için hiç detayını araştırmadım.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
"ses sistemi bağlanırken" yazmışsınız, araçta amfi varsa eğer teyibi kapatmadan kontağı kapatmayın, amfi koruma geçer kısa sürede.. ve bu şekliylede teyp ayarlarını kaydetmiyor her kapattığınızda ayarları sıfırlıyor sanırım.
olsun abi orayada gelirdik yani.. beylikdüzü değil neticede :) |
||
|
||
hulya1558
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
|
|
EVET AMFİ VAR + KOLON DA AVR BAGAJDA YER YOK AMA BEN BİLMEMKİ BAGLAYAN ARKDAŞ UYARICAKTI BENİ KONTAKLI DAHA İYİ DİYE
|
||
|
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
kontak işi biraz garanti, ama dediğim gibi kontak kapattığında saat ve tüm ayarları sıfırlıyordur büyük ihtimal. ve amfinin zarar görmemesi için mutlaka önce teybi kapatın, sonrasında kontak kapatın. |
||
|
||
hulya1558
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
|
|
SAAT TARİH SIFIRLANMIYOR AMA MÜZİK DEVAM ETMİYOR BAŞA ALIYOR HER SEFERİNDE
|
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |