![]() |
|
yağ sızıntı önleyiciler ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2017 Saat 21:24 |
Direksiyon hidroligi için fikrim yok ama motor yağına ekleyip motoru kucağına alan,yatak sardıran pekçok kişinin yorumunu gördüm. Hatta yorumlar n11 hepsiburada gibi yerlerde ürünü alıp kullananların yorumuydu.
Sonradan eklenen ürünler sızıntıyı kesse bile yağın özelliğini yok eder. |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar direksiyon pompasının altından bir yerden tam kestiremediğim bir noktadan çok olmamakla birlikte bir yağ kaçağı mevcut.kelepçenin oralardan diye şüphelendim kelepçeyi değiştirdim hatta hortumun uç kısmından biraz kesip yeni bir yerden kelepçeyi bağladım yine de kaçak devam ediyor.direksiyonda pek problem hissetmiyorum genel sertlik dışında. bir iki ustaya gösterdim pompa değişecek diyen de var hidrolik kabı değişecek diyende. en az 200 tlden kapıyı açıyorlar ve garantide vermiyorlar kesin kesilir diye. kendi yapabileceğim en son yağ sızıntılarını kesen ürünleri denemek kaldı ucuz yollu.daha önceden deneyen veya çevresinde denemiş bir arkadaş var mı bana fikir verebilecek. basit kaçakları engellediği söyleniyor
örnek olarak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |