Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cam filmi için Erdoğan devrede imiş.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cam filmi için Erdoğan devrede imiş.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cam filmi için Erdoğan devrede imiş.
    Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 11:26
https://tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201711091030934961-cam-filmi-yasagi-erdogan/

Otomobillere cam filmi takılması Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yasaklanmış ve sürücülerden tepki gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlıklara bu konuda çalışma yapılması için talimat verdi.
Konu, AK Parti'nin son Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında gündeme geldi.

Edinilen bilgiye göre İçişleri Bakanlığı, terörle mücadele açısından bir sorun olup olmadığı yönünde görüş bildirecek ve ona göre bir adım atılacak.

Araçlara cam filmi takılması önce serbest bırakılmış ancak daha sonra yapılan düzenleme ile yasaklanmıştı. Terörle mücadele gerekçesiyle alınan bu karar kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.

Yukarı Dön
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 11:34
Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum.

Cezalar yazıldı. İnsanlara yol kenarında cam filmi söktürüldü. Arka camlar zarar gördü. Koştur koştur para verip cam filmi söktürmeye gittiler.

Yetmedi muayenede ağır kusurlu sayılıp bırakıldılar.

Şimdi deniyor ki "yapılan yanlıştı talimat verdim".

Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 11:38
yanlış düzeltilecekse ne mutlu bize. Tamam yasaklanmasına sitem ettik hemde hep birlikde ettik ama yanlışın düzeltilmesine neden sitem ediyorsun ki onu anlamadım. Bir cumhurbaşkanı senin arabanın camındaki filimle bile ilgileniyorsa diyecek söz kalmıyor. Tabi bizim halkımız alışmış cumhurbaşkanın sadece haberlerde bilmem ne ülkesine syehata gittiğini duymasına başka bir icaraatinin olmamasına  haklısın banada tuhaf geldi şimdi böyle düşününce :)
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 11:45
Orjinalini yazan: KILIÇ KILIÇ Yazdı:

yanlış düzeltilecekse ne mutlu bize. Tamam yasaklanmasına sitem ettik hemde hep birlikde ettik ama yanlışın düzeltilmesine neden sitem ediyorsun ki onu anlamadım. Bir cumhurbaşkanı senin arabanın camındaki filimle bile ilgileniyorsa diyecek söz kalmıyor. Tabi bizim halkımız alışmış cumhurbaşkanın sadece haberlerde bilmem ne ülkesine syehata gittiğini duymasına başka bir icaraatinin olmamasına  haklısın banada tuhaf geldi şimdi böyle düşününce :)

Hocam sen yanlışın düzeltilmesine sitem ettiğimi anladıysan sana da diyecek sözüm yok.
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 11:48
Orjinalini yazan: Oktkor Oktkor Yazdı:

Hocam sen yanlışın düzeltilmesine sitem ettiğimi anladıysan sana da diyecek sözüm yok.

Kusura bakma ben onu anladım belki sen farklı birşey anlattın ama düşünceler yazıya dökülünce ister istemez tam olarak yansıtamıyorsun. Amacım kesinlikle polemik yaratmak falan değil düşüncelerimizi birbirimize anlatmak. 
2011 Clio SW Gümüş
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
baybaba Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı baybaba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 11:58
Cumhurbaşkanı şu anda  iktidar partisinin genel başkanı, partinin uygulamalarından sorumlu

bir insan,  önce ayağıma bas , binlerce insanı mağdur et, ondan sonra kahraman ol,

ne güzel istanbul ya,.... 
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 13:45
Orjinalini yazan: baybaba baybaba Yazdı:

Cumhurbaşkanı şu anda  iktidar partisinin genel başkanı, partinin uygulamalarından sorumlu

bir insan,  önce ayağıma bas , binlerce insanı mağdur et, ondan sonra kahraman ol,

ne güzel istanbul ya,.... 

Biz burada siyaset yapmıyoruz hocam.  İktidar parti veya muhalefet partiler yada meclis ne olduğu belli olmayan diğer parti kim halk için bir şey yapıyorsa helal olsun. Zararın nersinden dönülse kardır. Şimdi yarın öbür gün inşallah şu benzin mazot olayınada el atarda fiyatları düşürürler.
2011 Clio SW Gümüş
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 15:25
Siyaset meselesi değil. Doğru yanlış meselesi. İnsanları aptal yerine koyma meselesi. 5 milyon araçta cam filmi var deniyor. Çarşamba yasak koyuyorsun cuma ceza yazmaya başlıyorsun. Bunun neresi iyi niyet? Bunu yaptın diyelim. O zaman buna zaman vereceksin ki insanlar bunu halletsinler. İki gün sonra pusu kurup insanlara 400 lira ceza yazmak nedir. Ağaçtan mı topluyor bu insanlar parayı.

Güvenlik diye gerekçe sunuyorsun ama ne kapalı kasalara, ne kaplamalara, ne orijinal renkli camlara bir şey yapamıyorsun. Kanun dediğinin akla mantığa uygun olması gerekir. Gerekçen camın siyah olması yani araç içini göstermemesi. Bunun nasıl yapıldığı kanun için mesele olamaz. Sonuç kısmında ikisi de siyah. O zaman yanlış yapıyorsun. Besbelli bir şey.

Binlerce insan söktü yasaklandı diye. Bir kısım sökmedi. Kanunlara uymak hep mi cezalandırılır bu ülkede? Bir de bu insanlar serbest bırakıldığı için yaptılar.

Ya sen devletsin. Milyonlarca çalışanın var konu ile ilgili. Sadece cumhurbaşkanının 38 tane başdanışmanı var. Bu kadar kolay mı ya hu? Yanlış yaptık düzeltelim mi? Değil. Buna yanlış gözüyle bakmak asıl yanlış. Samimi bulmuyorum ben süreci.

Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 16:08

Siyaset meselesi değil. Doğru yanlış meselesi. İnsanları aptal yerine koyma meselesi. 5 milyon araçta cam filmi var deniyor. Çarşamba yasak koyuyorsun cuma ceza yazmaya başlıyorsun. Bunun neresi iyi niyet? Bunu yaptın diyelim. O zaman buna zaman vereceksin ki insanlar bunu halletsinler. İki gün sonra pusu kurup insanlara 400 lira ceza yazmak nedir. Ağaçtan mı topluyor bu insanlar parayı.

Güvenlik diye gerekçe sunuyorsun ama ne kapalı kasalara, ne kaplamalara, ne orijinal renkli camlara bir şey yapamıyorsun. Kanun dediğinin akla mantığa uygun olması gerekir. Gerekçen camın siyah olması yani araç içini göstermemesi. Bunun nasıl yapıldığı kanun için mesele olamaz. Sonuç kısmında ikisi de siyah. O zaman yanlış yapıyorsun. Besbelli bir şey.

Binlerce insan söktü yasaklandı diye. Bir kısım sökmedi. Kanunlara uymak hep mi cezalandırılır bu ülkede? Bir de bu insanlar serbest bırakıldığı için yaptılar.

Ya sen devletsin. Milyonlarca çalışanın var konu ile ilgili. Sadece cumhurbaşkanının 38 tane başdanışmanı var. Bu kadar kolay mı ya hu? Yanlış yaptık düzeltelim mi? Değil. Buna yanlış gözüyle bakmak asıl yanlış. Samimi bulmuyorum ben süreci.

Kesinlikle haklısın, Koca devletin garibanın arabasındaki filime bile karışması bile sacmalık. Ülkede teror bitt, yolsuzluk bitti, ekonomik düzensizlik bittidemi sıra yılda nerdeyse arabanın %20 si kadar vergi ödediğimiz lüxten cıkıpta vatandaşın ihtiyacı olan aracların camlarının rengimi kaldı tek sorunumuz.  Ancak  hata yaptılar sacmaladılar bunu bende kabulleniyorum ama hatadan dönmeleri de sucmuş gibi yazdıgını algıladım ben. Herneyse ben memnun oldum gercekden yaptıkları yanlışı düzeltmelerinden ama senin bekletin daha yüksek olabilir saygı duyarım. Keşke şu mazot fiyatlarınada el atsalarda kurtulsak.
2011 Clio SW Gümüş
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
maximusti Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı maximusti Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 16:29
benim kızdığım noktada milleti bu kadar enayi yerine koyulması. Tıpkı mtv de olduğu gibi, önce %40 zam yapıcaz dediler, sonra %25 e düşürdük dediler millet alkışladı. 

Film içinde önce serbest olacak dediler, bir dünya insan gitti film çektirdi, 
sonra yasaklandı dediler, kimisi ceza yedi, kimisi geri söktürdü, kimi muayeneden geçemedi. 
şimdi tekrar netlik kazandıracağız diyorlar, bu sürede milletin dünya kadar parası gitti. 

memleketim Elbistan'da bölge trafiğin önünde çevirip ceza yazıp filmleri söktürüyorlardı, bölge trafiğin binasının hemen yanında 3 tane cam filmi çeken yer vardı. yani yasak olan birşey se alım satım uygulama, italaat, ihracaatı vs. tamamen yasak olmalı. benim görüşüme göre güvenlik gerekçesi varsa eğer orjinalde karartılmış camlar, perdeli camlar var, onlarda güvenlik tehdidi oluşturur. yani film yasaklamak çözüm değil.  
benim görüşüme göre bu yapılanlar güvenliğe çözüm bulmak değilde milleti tokatlamak.
şimdi akaryakıya sürekli zam yapılıyor, birisi çıktı biz yapmıyoruz sistem otomatik yapıyor dedi, yarın birgün cb yine çıkacak düzeltin bunu, yine millet alkışlayacak.. 
olan yine bize olacak her türlü..
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
Yukarı Dön
Popomundo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Popomundo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 18:53
Kısacası iyi polis kötü polis,bu gecede mazot 5 tl yi devirecek tarihinde görmediği rakamı görecek ve hala benim aracım 25 kuruş yakan diyen insanlar var bu türkiyede :)
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 19:23
Aynen iyi polis kötü polis.
Millet zamlarla falan meşgul edilirken kim bilir arka fonda neler dönüyordur.
öte yandan, öyle bir çağdayız ki öyle dolu ki insanlar, seslerini duyurabilmek amacıyla her ortamda her platformda siyaset yapmaya başladılar, başladık. 10 yaşındaki çocuklar siyaset konuşuyor artık.
Ayrıca, siyaset yapmayan insanlar, kendilerinden daha cahil insanlar tarafından yönetilmeye mahkumdurlar.
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 19:48
Valla bizler zamla ugrasmasakda arka planda neler dondugunu hic bir zaman bilmeyecegiz. Ne buzamana kadar neden bundan sonra arkada donen hertürlü pislikden haberimiz olmayacak.Halkın sesini duyacaklarsa, yaptıkları yanlıştan dönme cesaretini göstereceklerse varsın beni cahiller yönetsin.Yeterki vatandaşın sesine kulak versinler.
2011 Clio SW Gümüş
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
Karacocuk24 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Karacocuk24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 21:13
Kardesim öyle yada böyle yıllardır oldugu gibi yine ayni sen milleti makarnaya kömüre muhtac bırak sonra makarna dagit padisahim cok yaşa artık milletin karnı doydu bu islere

Düzenleyen Karacocuk24 - 10 Kasım 2017 Saat 21:13
Yukarı Dön
x571 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı x571 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 21:27
padişahım çok yaşaaaa
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 21:48
Otomobil kullanıcıları cam filmi yasağına tepki gösteriyordu,herkesin ortak isteği bunun belli bir numaraya kadar serbest olması yönündeydi.Şuan bir düzenleme çıksa bile,bu 3 numara olanlar yine aynı şekilde yasak ve ağır kusur olmaya devam eder,sadece açık tonda olanlara ve orjinal olanlara karışmazlar diye düşünüyorum.Zaten kullanıcılar açısından genel olarak beklenti bu.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
runiy06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı runiy06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 22:26
Arabalardaki filmleri bilmemde memleket film gibi oldu :)
206 XT 1.4 (2005)
Yukarı Dön
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 23:07

Kesinlikle haklısın, Koca devletin garibanın arabasındaki filime bile karışması bile sacmalık. Ülkede teror bitt, yolsuzluk bitti, ekonomik düzensizlik bittidemi sıra yılda nerdeyse arabanın %20 si kadar vergi ödediğimiz lüxten cıkıpta vatandaşın ihtiyacı olan aracların camlarının rengimi kaldı tek sorunumuz.  Ancak  hata yaptılar sacmaladılar bunu bende kabulleniyorum ama hatadan dönmeleri de sucmuş gibi yazdıgını algıladım ben. Herneyse ben memnun oldum gercekden yaptıkları yanlışı düzeltmelerinden ama senin bekletin daha yüksek olabilir saygı duyarım. Keşke şu mazot fiyatlarınada el atsalarda kurtulsak.

Hayır hatadan dönülmesini suç olarak görmüyorum. Zaten hatadan dönülme olarak değil bildiğin planlı bir durum olduğunu düşünüyorum. :)

Valla bu saatten sonra indirim falan beklemeyin hiç bir şeye.

10 yıldır diyoruz sürekli satıyorlar sıcak para ile ülke dönüyor, nerden geldiği belli olmayan paralar var değirmen kuruyacak diyoruz sonuç ortada.

Osmanlı yıkılma sebeplerinden biri: halkın ağır vergiler altında ezilmesi idi. O dönemin halkını getirsek bizi görseler "biz çok iyiymişiz ya hu bu yeni Türkiyelilerin verdiği vergiye bakınca bizimki kuş kadar" derler.

Yaza satıyorum arabayı. Taliplisi varsa 1.6 dizel. 2009 407.

Ne kadar yaktığını hesaplayamıyorum. Depoyu dolduruyorum 2 hafta gidiyorum yeniden doldurmaya gidiyorum 20 kuruş zam gelmiş oluyor. :) kazası yok, ufak tefek çizik, bir karış boyası var. İlgilenenler yaza beni bulsun. :)
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2017 Saat 09:45

Valla bizler zamla ugrasmasakda arka planda neler dondugunu hic bir zaman bilmeyecegiz. Ne buzamana kadar neden bundan sonra arkada donen hertürlü pislikden haberimiz olmayacak.Halkın sesini duyacaklarsa, yaptıkları yanlıştan dönme cesaretini göstereceklerse varsın beni cahiller yönetsin.Yeterki vatandaşın sesine kulak versinler.

Akıllı insanlar, halkın sesine kulak verir.
Cahil insanlar, sadece kendi seslerine kulak verir.
Ve bu konu uzar..
Yukarı Dön
tired06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tired06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2017 Saat 12:56
para verdik filmi yaptırdık para verdik filmi söktürdük 
şimdi olaya el atmışlar yanlış düzeltilecekmiş felan filan napıyım ben düzeltilirse tekrar para verip filimmi çektiriyim sonra yine yasak desinler 
olan vatandaşa oluyor 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1989 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6675 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 118 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 104 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 109 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 145 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 838 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 325 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 522 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 402 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107798 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1644 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3404 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10356 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9283 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1395 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English