![]() |
|
Pazar Günü Boş Durmadım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2017 Saat 08:58 |
|
Pazar günü boş durmadım. Aşağıdaki işlemleri yaptım bu işlemleri yaparken farı açık unutum üzerine birde direksiyon kılıfını dikmek için 1,5 - 2 saat harcadım ve bu esnada teyp açıksa ( anfi ve CD çalarda var ) akü bitiyormuş
![]() ![]() Far Ampülü Değiştirdim Arka Silecek Süpürgesini değiştirdim. Cam Rüzgarlığı Taktım ![]() ![]() Beyin için Koruma Kapağı almıştım onu taktım gereklimi bilmiyorum ama derli toplu gözükmesi hoşuma gidiyor ![]() En son direksiyon kılıfı almıştım onu diktim direksiyonun üst kısmı çok yıpranmıştı. ![]() ![]() Düzenleyen doganatak - 28 Aralık 2017 Saat 02:07 |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maşallah hocam ellerinize sağlık
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e hani resimler :)
|
||
![]() |
||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Baba akü yok ![]() aküye takviye yapayım telefonu takıp video çekmeyi düşünüyorum Düzenleyen doganatak - 06 Kasım 2017 Saat 09:40 |
||
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
ELinize sağlık, cam rüzgarlığı çok hoş durmuş, kapı çerçevesine uygulanmıyor oluşu orijinal yapmış
|
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
bende aslında boş durmadım sayılır daha önceden kapı içlerine uyguladığım bitüself yalıtım malzemesinden kalan parçaları aracın bagaj kısmına uyguladım ve arka koltuğu kaldırınca açıkta kalan saç kısımları komple süngerle kapladım.ses yapacak yerleri elden geçirdim.arka koltukların kilitlerini bantladım pandizotun ses yapacak sert yerlerine fitil yapıştırdım takım taklavat hepsini sardım. aracın alt takımı yürüyeni sıfır ses fakat iç trimlerden ses yapıyor çukurdan vs geçince.özellikle teyp kısmını tekrar söküp içini dolduracağım.motor kısmınıda biraz bitüself uyguladım daha sonra daha kaliteli malzemelerle tekrar edeceğim bunları
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Ben de boş durmadım evi boyadım
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Arabayı komple boyarım evi yinede boyamam o derece nefret ediyorum çok zor geliyor valla heleki tavan
![]() |
||
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Hele bir de ev eşya doluysa. Öldüm öldüm bittim ![]() |
||
![]() |
||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Ben boş durdum :)))
Forum süper geyik konusunda ya :)
|
||
![]() |
||
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
|
Eline saglik guzel olmus.
Beyin koruma kapagini nerden aldiniz? |
||
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Teşekkürler |
||
||
![]() |
||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
|
Eline sağlık , yakışmış güle güle kullan.
Biz de cam filmlerini söktük apartman buluşması yapıp. ![]() 5 araçtaki filmleri akşama kadar anca sökebildik. ![]() |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
Mehmetcan00 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmetcan00
|
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Elinize sağlık güzel uygulamalar cam rüzgarlıkları güzel olmuş normalde hiç sevmem ama bu model çok iyi gitmiş arabaya nasıl nerden temin edildi acaba...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
eline sağlık güzel durmuş abi.
bende boş durmadım ders çalıştım :)
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
esnetme vb.. yapmadım hiç zorlamadan uçları birleşiyor en fazla 2-3 mm boşluk kalıyordu o boşlukta dikerken kendisi kapandı zaten benim kullandığım kılıf bu http://www.hepsiburada.com/deri-direksiyon-kilifi-sarmali-dikmeli-siyah-p-OTKRT01268
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
normalde bende sevmiyordum benim arkadaş 206 sına yaptırmıştı yapıştırma olandan bende gittim aynı yere yapıştırtmadan elle tuttular ama içime sinmedi aldığım yer burası https://www.parcagonder.com/Peugeot-206-5-Kapili-Icin-Cam-Ruzgarligi-2li-Hava-Deflektoru-Takimi-On-Kapilarda,PR-149727.html
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
bende sökücem filmleri ama kıyamıyorum fotoğraftada farketmişsinizdir. Hala filmle geziyorum inşallah başımıza bir iş gelmez tavandaki folyoyu da işletmedim zaten
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Sağol mustafa
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |