![]() |
|
Kaputun sol tarafından su geçmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2017 Saat 09:33 |
Merhaba.
Yağmur sonrası ilk kez kontrol amaçlı kaputu açtım. Polen filtresinin koyulduğu o kısımdan motor bölmesine su geçiyor ve polen filtresinin koruyucu kumaşı ıslak. Bunun için nereyi kapatmam lazım. Fitilde herhangi bir eziklik veya yerinden çıkma falan yok. Normal bir durum olduğunu sanmıyorum. v kayışına falan su gelmemiş ama şu yalıtım kumaşının ıslak olması normal değil sanki ve bir miktar çürüme var. Benden önceki sahipleri de anlaşılan ilgilenmemiş bu durumla.. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam benim araçta aynı ve birçok 308 de durum aynı silecekleri kapatan plastik aksam tam oturmadığı için su kaçıyor buna gözüm siyah silikon ile o parçayı tam oturmak gibi bakalım ben yaza doğru komple söküp bakacam ne yapılabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Aynen. langır langır oynuyor o plastik aksam. O zaman siyah dyson yapıştırıcı
ile kökten çözüm bulacaz demek. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öyle gibi tam söküp bakmadım hocam artık bahara
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |