|
Cam filmini sökmek istemiyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
and
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Açıkçası söktürmeyi düşünmüyorum. Hem eşim emziriyor hem de çok koyu değil. Zaten Ankara'da uygulama yerleri ve saatleri hemen hemen belli, gittiği yere kadar giderim.
|
|||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Dün uygulama noktasına denk geldik. Eşimin kucağında bebek çocuklar vs.. Malum 308 de 3 adet lamba var ön tepede. 3 ünü yaktım. Polis baygın baygın gözlerle bize baktı biz de ona. Camlar 2 numara.Geçtik gittik işte.Hadi bunu da atlattık :)
|
|||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kimse söktürmeyi istemiyor ama ceza yiyip, trafikten men edileceğime söker kafam rahat binerim diye düşünerek dün ben de söktüm filmleri arka camda dahil olmak üzere. Rezistansın 1 tanesi maalesef koptu onu da yapacağım ilerleyen zamanlarda. Gereksiz bir dayatma bu insanlara. Ben pahalı olan bir aracı çevirmede görmedim, çekici üzerinde görmedim olan sıradan vatandaşa oluyor hep...
|
|||
palet
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hadi ön camı, Yan camı anlıyorum da arka cam'dakini niye söktürüyorlar anlayabilmiş değilim.
Bu arada bazı eski marcedes'lerde ve doblo larda kumaş perde'ler var. Onlarda yasak mı acaba? Resmi araçlardaki Filmler de sökülecek mi acaba?
Düzenleyen palet - 26 Ekim 2017 Saat 20:17 |
|||
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bencede bir süre sonra bırakırlar, çok sıkı tutucaklarını sanmıyorum. Ben 10 yıldır kullanıyorum çok koyu renk film yaptırmazsanız problem olmuyor
|
|||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
allah allah en açığına varla yok arası olanına da mı ceza var.
|
|||
eran
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2009 yılında Ankara'ya psikopat bir emniyet müdürü atandı. Piyasada ne kadar xenonlu, cam filmli, egzozlu araba varsa sıkıntı yarattı. Hatta o dönem ben de sökmüştüm filmleri. Neyse ki 1 sene sonra gitmişti de kurtulmuştuk.
|
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
yasaktı bir dönemler, serbest bırakıldı. haberlere dahi konu oldu. serbest olunca çektirmeyecek adam bile heves etti çektirdi. bende onlardanım, hem güneş hem de aracımda rahat etmek için arkalara 3 önlere 2 numara film çektirdim. 2-3 ay oldu olmadı, ayıptır. hakkaten hazineye para lazım demek ki :)
|
|||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
||
|
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
||
Valla cins polis çok piyasada yılbaşına kadar gider sonra rahatlar biraz daha diye düşünüyorum her sene olduğu gibi ama baş ağrıtıcı gereksiz mevzular çok aktif kullanıcıysanız sökün bence ama stickera bişey diyemezler
|
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Dün karşıyaka'da işim vardı 2 trafik polisi yol kontrolü yapıyordu geçtim hatta sisler bile açıktı Adem dediğin gibi izmir rahat bu konuda sanırım...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Haftaya Antalya'ya uçağa, sonraki hafta Ankara'ya gideceğim. İki çocuk ve eşimle yolda durdurulup yok niye cam filmi var yok ceza yazarım yok neden sökmedin, şimdi sökersen ceza yazmam falan tavırları çekeceğime sökerim dedim söktüm. Çin'den perde alacağım artık. Ona da yasak gelirse artık tuşa basınca renk değiştiren siyah camlar var ondan takarız. Ona da ceza gelirse yapacak bir şey yok. Eski usul cama çarşaf sıkıştırıp gideceğiz. Ona da yasak gelirse benzin döküp yakarız. En azından MTV soygununa dur deriz. :) |
|||
erdiano
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
birkaç ay öncesinde cam filmi serbest demeden önce zaten film çektirmeyi kafaya koymuştum. sonra yasak kalktı dediler gönül rahatlığıyla çektirdim. Şimdi dalga geçer gibi hatta tuzak kurmuş gibi tekrar yasaklandı diyorlar. tabiki sökmeyeceğim. bu ne arkadaş, tamam güvenlik açığı olmasın bilmem ne ama cam filmiyle olmaz o iş. çevirmede camları indirme talimatı verilsin o zaman araçtakilere ya da kapısını açıp beklesin adam gerçekten güvenlik açığı olmasın isteniyorsa. niyeti kötü olan adam sadece cam filmiyle mi gizlenebiliyor sanki. hatta desinler ki polis çevirmelerinde herkes aracından inecek, ona da tamam. çünkü amaç güvenlik açığını gidermekse daha işe yarar bir yöntem. ama cam filmi gidince güvenlik açığı gidecek sanıyorlarsa on iş yaş.
Düzenleyen erdiano - 28 Ekim 2017 Saat 21:15 |
|||
307 1.4 comfort 2006
|
|||
Ert2005
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim anlamadığım orjinal fabrika çıkışı filmli olanlar ne olacak çekenlere ceza orginaller haksızlık olmuyormu sizce bence ya olcak yada olmayacak
|
|||
Pejo partner 1.9 dizel
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |