|
Otomatik çözulemeyen problem |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yusufmercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2017 Saat 11:37 |
Arkadaslar 2000 model 1.6 xr var yokuslarda kar ve spor modu isiklarini yakmaya basladi ve bunun uzerine selenoid vanalar degisti yag degisti sorun duzelmedi sonra sanzuman ici tesisat degistirdik sonra pipo denen bi parca ve kaptor adinda parca degisti yine duzelmedi sanzimanci revizyon diyor arac sogukken bisi yapmiyor hafiften isininca 5 km kadar gidince kendini korumaya aliyo isiklar yanmaya basliyor basina gelen varmidir ??
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki kardeşim yağ soğutucusu kontrol edildimi? yağ basınç değerlerine bakıldımı usta bunlara baktımı motor soğukken yağ basıncı sıcakken yağ basıncını takip ettimi yoksa kafasına göre onu değiştir bunu değiştir mi yaptı. usta önemli kime yaptırdınız aracı birde a-city oralarda kamil ustayı çok tavsiye ediyorlar tam bilmiyorum yerini ama ankara kamil usta diye aratınca çıkar sanırım şazumancı.. birde hocam fren müşürünü değiştirdiniz mi?
Düzenleyen sonerkyl - 25 Ekim 2017 Saat 09:17 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
kılıç
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2017 Konum: kaynakci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hidrolik ünite arızası vardır benim başıma geldi oradan biliyorum
|
|
yusufmercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
|
Bahsettiginiz hidrolik blokmu
|
|
yusufmercan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
|
Soner abi bilgisayara bagladilar selenoid arizasi verdi selenoid degistirdiler yine ariza verince diger parcalari kafalarina gore degistirdiler yag sogutucusunu kontrol etmediler yag basinc degerlerinede bakmadilar hic kamil usta nerdeyse gosteriyim abi aracimi seviyorum bu sorun cikti aractan sogudum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla yusuf kardeşim Allah bizleri iyi ustaların eline düşürsün yani yok bu yok şu değişecek diyip bir sürü masrafa sokuyorlar insanı parandan olduğunu yanarsın canının sıkılmasına mı. hayırlısı diyelim yerini tam bende bilmiyorum kardeşim hiç otomatik araç almadığım için pekte işim olmadı ama foruma da tavsiye edenler çok oldu. buldumben kardeşim istersen bir incele özelden mesaj attım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
yusufmercan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
|
Tesekkurler abi izin gunumde ugruycam bi gostercem insallah cozerler
|
|
runiy06
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam ankarada başkent oto sanayide tam peugeot aşığı bir ustam var sadece peugeot araçlara bakıyor işinde de iyidir isterseniz iletişim bilgilerini özelden verebilirim.
|
|
206 XT 1.4 (2005)
|
|
yusufmercan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
|
Komple sanziman revizyonu yaptirdim bu arada sorunun kaynagi hidrolik blokmus arkadasin dedigi gibi yinede tesekkurler herkese suan sikintisiz sorunsuz biniyorum
Düzenleyen yusufmercan - 19 Kasım 2017 Saat 17:47 |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun nerde yaptırdınız. Ne kadar tuttu |
|
yusufmercan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
|
Şaşmazda vitas sanziman (hayri çam) var orda yaptirdim 4200₺ tuttu
Düzenleyen yusufmercan - 20 Kasım 2017 Saat 10:40 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |