|
Krank keçesi sürtme veya ıslık sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2017 Saat 00:45 |
Arkadaşlar 1.4 benzin lpg li aracımı aldığımdan beri mesala 3 le gitmem gerekirken 4 e attığımda sanki kayış sürtme sesi veya ıslık sesine benzer bi ses geliyo aldığım arkadaş krank keçesi yağ kaçırıyo değiştim demişti ustamada gösterdim değişmiş dedi ben bilyalardan gelirmi diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum
|
|
206rc
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Kayıştır belki??
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Olabilir ben bilye veya kayış sesi diye düşünüyorum ama gaza basınca vitestryken geliyo bu ses
|
|
206rc
|
|
hermanito
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hermanito
|
hocam bu ses arada bende de oluyor biraz araştırdım bilyalar,kayış,egzos manifoldu veya son susturucudan kaynaklı diye sonuca vardım
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Son susturucuyu değiştim egzoscu da egzosdan geliyodur dedi ses hala kesilmedi
|
|
206rc
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
debriyaja basınca ses değişiyor mu veya ses kesiliyor mu;?
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
|
|
206rc
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
bu cıyaklama sesi debriyajdan çıkan tozların debriyaj bilyesini bozmasıyla çıkıyor sanırım sizin debriyaj setinizin değişme zamanı gelmiş veya değiştirmişseniz bilyeyi değiştirmemişler. bunlar set olarak değişiyor servisinde değiştirmenizi öneririm
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
hermanito
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hermanito
|
video izliyordum aklıma sizin konu geldi bende arada gelen ses bu sizinki de böyle deilmi
|
|
bjk1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2017 Konum: Los Angaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gergi Bilyası / V Kayışı / Devirdaim Pompası / Triger Sıra atlamışta olabiliri amam bu 4 dü harici kesinlikle değildir rahat ol.
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Birebir aynı sorun bende mevcut. Olması gerekenden yüksek vites tercih edince 4 ve 5. Viteslerde yapıyor. Sorunun çözümüne ulaşan var mıdır ?
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
|
|
206rc
|
|
Fikret Adil
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fikret Adil
|
Sanzıman yağını degistirip denemenizi tavsiye ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |