|
407 yataklama rulmanı boşluk var |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2017 Saat 18:32 |
Merhaba arkadaşlar, aracımı bugün muayeneye götürdüm, sol ön tekerlek yataklama rulmanında boşluk olduğu söylendi, ben şimdi parçacılardan bunun fiyatını araştırıp ona göre sipariş vermek istiyorum, bu yataklama rulmanı denilen şeyin tam olarak adı nedir acaba, aks bilyasımı yoksa porya bilyasımı ya da rulman diyemi geçiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler arkadaşlar
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
poryadaki rulman kastedilmiş sanırım.. Çünkü diğeri ucuz..
Edit: rulman bilye aynı şey.. Düzenleyen ggitaristt - 10 Ekim 2017 Saat 03:04 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
erhan abi senin problemli parça bu sanırım. rulman bozuk gibi yinede baktırıp ona göre göre sipariş ver derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Aynen bu işte sonerim, doğru söylüyorsun kardeş, çok teşekkür ediyorum, ben de internetten araştırdım, 125 tl fiyatı olanda var ama önemli bir parça olduğu için güvenip sipariş veremedim, kastamonudaki yedek parçacıda 145 tl fiyatı, yarın almaya gideceğim, telefonda görüştük, fiyatında birşey yaparım dedi, Soner kardeşim işçilik çok tutar mı acaba ?
|
|
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
bugün servise sordum, bu parçanın adı ön teker bilyasıymış, teşekkürler...
|
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işçilik çok tutmaz abi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Çok teşekkür ederim Sonerim, kib. kardeşim benim 😊
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |