|
Yeni kalorifer düğmeleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
littlenikksay
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı littlenikksay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2017 Saat 13:09 |
Öncelikle herkese merhabalar forumu uzun süredir takip ediyorum bugünde yararlı olabileceğini düşündüğüm değişikliği paylaşacağım.
ürün ülkemizde 50-70 lira arası değişiyor ben aliexpressten 6 dolar gibi bi rakama aldım 10 günde de elime ulaştı farları açtığımızda da iç tarafından hoş bi ışık geliyor isteyene link atarım dikkat etmemiz gereken kısmı eski düğmeleri çıkartınca içerisinden bi adet pim ve yay çıkıyor onları yeni aldıklarımızın içerisine takıcaz ve içinde rahat hareket ettiğinden emin olalım Bu da iç aydınlatma açık hali gündüz olduğu için pek belli değil ama gece hoş duracaktır.
|
|
izzetcanbas
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı izzetcanbas
|
307'ler içinde var mı? birde ben havayı ayaklara veriyorum ve normal olarak sadece ayaklara hava vermesi lazım ama her yerden hava üflüyor. Bunun için napmam lazım
|
|
littlenikksay
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı littlenikksay
|
206 1.6 XT 110HP
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 leri için var arkadaş linli koymuş. sizin klima dijital mi yok sa analogmu ? yönledirme klaperleri bozulmuş olabilir. Forum içinde bir çok konu mevcuttur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güle güle kullanın hocam böyle değiştirince yakışıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
littlenikksay
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı littlenikksay
|
Teşekkürler
|
|
206 1.6 XT 110HP
|
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nedense bana eski halleri daha güzel görünüyor :)
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
bende değiştirecektim çok tereddüt ettim vazgeçtim aslına kaliteli malzeme olsa değiştirecektim ama yakından bakınca pek kalite hissiyatı vermedi bana ve orjinal hali daha doğal geldi. Ama yapanları görünce de hoşuma gitmiyor değil ufaktan gidıklanıyorum yine alma konusunda :) elinize sağlık güzel olmuş. benim en sağ ampul ilk başlarda yanmıyor 10-15 dakika yolculuktan sonra yanmaya başlıyor vadesi dolmuş değişim için arkasına girmek lazım herhalde ondan dolayı da değiştirmiyorum
|
|
izzetcanbas
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı izzetcanbas
|
Muhtemelen bozuk biladerim
|
|
izzetcanbas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı izzetcanbas
|
Bu parçayı alıp kendimiz yapabilir miyiz?
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yapabilirsiniz.? dijitalse tamir kitleri var hocam yonlendirme dişlileri için. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Bende bunların komple alüminyum renk olanları takılı. Şimdi bakıyorum keşke sizin renkten alsaymışım :) artık bi daha ki sefere.
Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bu arada @sonerkyl abi bende de ayaklara verince hafiften yüze üfleme gibi bir durum söz konusu. İlgili konu linkini paylaşabilir misin? |
|
muhammedensar
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammedensar
|
Çok güzel olmuş hocam Allah utardırmasın.Acaba partner için var mı bunlardan çok hoş duruyor :)
|
|
Markası: Peugeot
Ticari Adı: Partner Model: 2004 Rengi : BEYAZ (Alp) Net Ağırlığı: 1220 kg Motor: 1.9 Diesel |
|
savasuctu
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasuctu
|
littlenikksay
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı littlenikksay
|
206 1.6 XT 110HP
|
|
tired06
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |