![]() |
|
[SATILDI] Peugeot 308 1.6 HDi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2017 Saat 15:12 |
||||||||||
Aracım satılmıştır. Peugeot serüvenine kısa bir ara verip başka markaları deniyeyim diye düşünüyorum
![]() Düzenleyen GökhaN - 22 Ocak 2018 Saat 22:30 |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
Hayırlı satışlar kardeşim.
|
|||||||||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
hayırlı satışlar abi,
bu arada teknik özelliklerine bakarken yakıt tüketimi dikkatimi çektide. Şehir içi 4, Şehir dışı 4.7, Ortalama 6 lt yazmış sahibinden. sanırım bir yanlışlık var, ordaki bilgiler sahibinden de otomatik geliyor normalde, aracın yakıt tüketimi nedir reelde?
|
|||||||||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||||||||||
sağol soner |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
sağol. Sahibinden yanlış yazmış, şuan 6-6.5 lt şehir içi, 4-4.5 lt şehir dışı diyebilirim. Fabrika verisi normalde 3.8 - 5.8 normalde
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Kocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
||||||||||
Hayırlı Satışlar Olsun.
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Xack ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
||||||||||
Hayırlı Satışlar
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
||||||||||
Mustafa benim ortalamalar şehiriçi 5.9 şehirdışı 4.7 Bunda etken çok fazla. Şöföre de bağlı yakıta da bağlı lastik bile etken |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
araba güzel gidiyor çok tasarruf modunda sürmüyorum ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
@Kocak @Xack teşekkürler
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
||||||||||
Emin ol tasarruf modunda sürsen 5.6 belki 5.5 bile görürsün. Benim evin olduğu bölge hep bayır yokuş. 3 gün sadece hastane git gelleriyle ortalamam 7.9 8 i bulmuştu
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Aracım satılmıştır. Peugeot serüvenine kısa bir ara verip başka markaları deniyeyim diye düşünüyorum
![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
||||||||||
Hayırlı olsun üstad.Allah satana da alana da hayrını göstersin. Birkaç aydır ben de kişisel sorunlarla boğuşmaktan internetten uzak kaldım.Bakıyorum foruma yeni katılanlar epey olmuş ![]() Baya fark yemişim ama kısa zamanda kapatırız sohbete kaldığımız yerden devam. ![]() ![]() He seni de opelci mi yapsak bir süre ne dersin. ![]() ![]() |
|||||||||||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
sağol bende bu ara pek bakamıyorum. 1.3 motor o arabayı çekmez diye düşünüyorum. o yüzden golf 6 lara bakıyorum 1.6 tdi |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
||||||||||
1.5 dizel aşağısı motor bizi kurtarmaz :D
Vergi-yakıt fiyatları uçuk olmasa 3.0 aşağısına inmezdik heralde ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Araba yürümedimi ben rahat edemiyorum ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
||||||||||
Aylık mazot gideri kalın gelince ben de uyuyamıyorum ![]() Standartdı 1.3 cdti 90 hp 200nm tork idi Şimdi 112 hp 240 nm tork. Düz yolda 200 km rahat 52 lt full depo ile 1000 km üzeri yol. ![]() Gel dinle üstad alalım sana bir alman tankı. ![]() |
|||||||||||
MORALİ AĞRIYOR....
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
bu ara 3008 lere sardım büyük ihtimalle otomatik bir 3008 alabilirim |
|||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |