|
307 Cam Suyu Deposu problemi ! ÇÖZÜLDÜ.... |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||||||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||||
benimki extra orjinal hocam senden bi ricam olucak. depoyu tutan bir vida var birde yukardan destek alıyor ama dediğim gibi depoya temas eden sac var kavisli şekilde o sac depoyu tutmak için mi yoksa birimi onu orya kastırdı anlamış değilim (zaten o sac benim depoyu delmiş ) sizinki nasıl en azından ona göre bende düzeltmeye çalışayım. bir resim çekersen çok sevinirim.
|
|||||||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||||||
hocam bundan bi kaç ay önce sanayiye gitmiştim tüm kaportacılar tampon inmeden depo çıkmaz demişti sadece tampon indirmeye 70 tl fiyat istediler bende yaptırmamıştım boş zaman bulunca ben halledeyim dedim. |
|||||||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
||||||
2014 ten beri foruma üyeyim o tarihten beri bir çok kez denememe rağmen fotoğraf atmaya beceremedim hocam ama özelden yollayabilirsem yollarım.
|
|||||||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|||||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||||||
sen çekte yollama yöntemlerine bakarız.
|
|||||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |