|
Olacak işmi bu? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
barisnikof
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2017 Saat 16:16 |
307 aracımı satışa koydum. Arayan soran falan derken birisi görmeye geldi. Baktı etti pazarlık fln anlaştık. abi binip bi tur atalımmı dedi. Tamam dedim koltuğa geçtim marşa bastım tık yok arabada akü bitmiş. Adam almaktan vazgeçti: )
Olacak iş mi bu :) |
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nasip diyelim.
Pek iyi olmamis ancak, Bi kontrolden gecirmen faydali olur hocam.hayirli satislar. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Kardeş resmen çölde kutup ayısını bulmuşsun Geçmiş olsun..
|
|
barisnikof
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
|
bi uğursuzluk var üstümde bu ara hayırlısı diyelim
|
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla hocam şans ya hayırlısı olsun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Demekki aslan sizden memnun ve sizden ayrılmak istemiyor:)
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
barisnikof
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
|
kesinlikle öyle
aramızda ciddi bağ var yalan değil. zaten bizim ailenin ferdi gibi ama ayrılık çanları çalıyor
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |