|
307 Cam Suyu Deposu problemi ! ÇÖZÜLDÜ.... |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Boruyu ağzına kadar doldurursaniz fazla suyu atar. Bende depo delik zannetmiştim normal bir durum sıkıntı yok. Belli bir seviyeyi gecince tahliye ediyor.
|
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tahminim su fazla geldiğinden taşıp sızıyor ! ne yaptıysam olmadı o boru depoyu doldurmak için sanırım.
|
|
tsufrankwoli
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
|
Boruyu doldurmaya gerek yok bence. Depoyuda kullandığınız miktarı biliyorsanız tam doldurmaya gerek yok, hem ağırlık yapmaz
|
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
Cam suyu döktüğümüz uzun borunun boğazından su kaçırıyor !
Şöyle detaya ineyim depo doluyor depo borusunu da ağzına kadar doldurunca su inceden birleşen boğazdan kaçırıyor. bende söktüm boruyu bayağı kirlenmişti güzelce yıkadım temizledim contasıda sağlamdı onuda yıkadım tekrar taktım depo doluyor sorun yok boruyu ağzına kadar doldurunca birleşenden suyu kaçırıyor tekrar söktüm teflon yaptım olmadı daha hızlı kaçırıyor. bende normali nasıla öyle bıraktım. acaba su seviyesi depo dolana kadar mı yok sa boruyu da doldurmak doğru mudur ? Düzenleyen Peugeot35 - 21 Ağustos 2017 Saat 19:59 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |