|
206 krom ayna |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||||
acabuco
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2017 Saat 21:19 |
||||
merhaba arkadaslar
tr de krom aynalar yok maalesef kaplama olarak, ust kapak var sadece. aliexpressten alicam https://tr.aliexpress.com/item/Accessories-FIT-FOR-PEUGEOT-206-SW-CC-DOOR-SIDE-WING-MIRROR-CHROME-COVER-REAR-VIEW-CAP/32737896661.html?spm=a2g10.search0304.4.1.UttV7q bunlar direkt uyumlu mu bizim araclara, daha once getiren var mi ? |
|||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
tr yok evet uyumlu olacaktır. olmasa bile uyumsuz olduğu için güzel detaylı foto çekip paranı geri alabilirsin.
|
|||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
geri bildirimlerde birisi takmış uyumlu, olumsuz geri bildirim de yok.
bende üst kısma takılan küçük kapaktan bakındım da tr de tanesi 65 tlcik :) onun beyazından bakacağım.
|
|||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||||
acabuco
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
50 tl ye olan vardi, ben 90 tl ligi aldim, ama yurt disindaki gibi tamami krom sanmistim, ust kapakmis sadece. Tamami gelince foto atarim size de, begenirseniz alirsiniz siz de |
|||||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||||
yok ben krom düşünmüyorum. üst küçük kapağı beyazlarıyla değişmek istemiştim, fiyatı 60 tl olunca vazgeçtim. bakalım çıkma filan birşey denk gelirse artık.
|
|||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||||
acabuco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
siparisi gectim, 24-37 gun arasinda gelecek arkadaslar, gelince gosteririm fotolari.
|
|||||
tsufrankwoli
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
|
||||
O kapak nasıl çıkıyor hocam.
Hayırlı olsun. Otoları merakla bekliyorum, eski üst krom ses çıkartıyor muydu. Birde sokunca iz kaldı mi Zahmet olmaz ise su anki foto atabilir misiniz acaba :) Düzenleyen tsufrankwoli - 15 Ağustos 2017 Saat 22:26 |
|||||
acabuco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ben hic kullanmadim ust kapak kromlari, direkt iade ettim, 90 tl vermeye gerek yok sadece ust kapaklara cunku. yapistiriyorsun, uzun sure kalirsa iz kalir bence cikarttiginda. maks 60 gun diyor gelme suresi, ama 24-37 gun arasinda gelecek muhtemelen, bu aldigim guzele benziyor defolu gelmezse sayet, size de tavsiye ederim duruma gore |
|||||
tsufrankwoli
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
|
||||
Beni Aliexpresden Ptt soğuttu, 206 için çok güzel şeyler direksiyon kılıfı vs. Binanın önüne atıp gittikleri oluyor, hiç gelmeyen oluyor. Türkiye sitesinde üstü 40 tl buldum ama sürtünmeyi artırıp ses yapar mı diye korkuyorum.
|
|||||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||||
sökümü basit, tornavidayla biraz kaldırınca çıkıyor.
ben genelde takipli kargo ürünleri alıyorum hocam. postaneye geldiğinde dağıtıma çıkmadan gidip kendim alıyorum, ptt yakın. takipsiz kargolara malesef hiç kimse özenmiyor.
|
|||||
|
|||||
tsufrankwoli
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
|
||||
Teşekkürler, o kadar büyük maliyetli almaya korkar oldum artık :) Türkiye ye de biri getirir ilerki zamanlarda.
|
|||||
acabuco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Kesinlikle takipsiz urun almayin hocam |
|||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |