![]() |
|
207 hız sabitleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Alicilik yardımcı olur motor kodları ve kol uyumluluğu ile alakalı olduğunu düşünüyorum
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla kerdeşim o işler karışık bazı detaylar olabiliryor. o konuda bildiğin gibi alicilik baya tecrübeli
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Selam arkadaşlar. Forumda bir kac arkadaşımın önerisi ile korkarakda olsa sonunda aliexpressden alışveriş yaptım. 2 tane hız sabitleme kolu sipariş verdim. Kollar cuma günü elime ulaştı. yaklaşık 14 günde hemde:) neyse buraya kadar iyi hoş bu en basit olanıydı bunu birde arabalara takmak vardı.
Hemen işe koyuldum direksiyonun altındaki kapagı söktüm kestim bictim hız sabitleme kolunun taktım aynı işlemi babamın 207 sinide yaptım. diagbox programı buldum indirdim kurdum. Sağolsun forumdan tanıştıgım güzel insan eyub abimdende bilgisayar arac arasındaki pp2000 cihazının ödünc aldım. zorda olsa arabaya tanıttık hız sabitlemeyi sagolsun yine bu forumdan tanıştıgım kardeşim onur yardımcı oldu ispanyolca bir video bulduk ona bakarak yaptık. Herneyse uzatmayayım. Benim 2010 modl 207 de hız sabitleme calıştı:) cok güzel ancak hız limitleme calışmadı. Limit aktif yaptıgımda ekranda resim geliyor ancak Acılmıyor offda kalıyor (--) bu şekilde bir işaret cıkıyor km yazan yerde hiç bir hızda aktif edemedim. Babamın 2008 model 207 sinde ise tam tersi hız limitleme aktif oluyor istediğin hızı ayarlayabiliyorsun ama onda da hız sabitleme aktfi olmuyor hem off da kalıyor (--) işareti cıkıyor varmıdır bunun sebebeni bilen.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |