|
Yardim lutfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Kirmizi firtina
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2017 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kirmizi firtina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2017 Saat 22:20 |
Esselamu aleykum uzun bir aradan sonra yine bir sorunla giriş yaptim önceki rumuz acemi pecocuydu nedense o rumuzla giris yapamadim şifremide unuttum neyse benim buyuk bir sorunum var arabami alirken yedek anahtari arkadan yollariz dediler maalesef kaç kere rica ettiysemde yedek anahtari yollamadilar anahtari ďüşurdum şimdi ne yapmam gerek anahtarci 2 milyondan baslar dedi
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Elinde hiç anahtar yokmu şuan.? 2 milyon dediğin 2bin tl galiba
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
Aldığın kisiye anahtari kaybettiğini ve yedek anahtarini istedigini soyle ne isine yariycakmis acaba yedek anahtar adamın
|
|
Kirmizi firtina
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2017 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kirmizi firtina
|
Evet 2bin tlisteyemem cünki aldigim yer bandirma galeride kapanmis
|
|
Kirmizi firtina
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kirmizi firtina
|
Galeri kapanmis arabayi 2010 da aldim arabayida kullanamiyorum anahtar yok camlarda açik üstune branda çekik
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
El insaf 2000 nedir. Iyi bi anahtarcı bul kapi yada depo nun sifrelerinden anahtar yapar sana. Anahtarı çektikten sonra kumanda immobilizer kolay. 200 tl anahtar kumanda + anahtarcinin işçiliği. Iyi araştır bu piyasaya güven olmaz.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Kirmizi firtina
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kirmizi firtina
|
Yarin nasip olursa anahtarciya gidecegim burada anahtarci tek yakin ilceye gidecegim bakalim cezamiz ne cikacak paylasirim
|
|
Kirmizi firtina
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kirmizi firtina
|
Ayrica cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederim
|
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Hazır yaptırmışsın birde yedek yaptır bari.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
büyük ihtimalle aldığın yerdede yoktur sen istiyorsun diye sonra yollarız demişlerdir. Sorunu hallettikten sonra paylaşırsan başına gelicek ziyaretçiler tahmini ne kadar çıkmış öğrenirler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |