|
206 plus cruise control taktırdım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
heker
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2017 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2017 Saat 00:11 |
||
2011 model dizel 206 plus cruise control taktırdım. Ancak araç hafif silkeleme yapıyor. Çok değil ama rahatsız edici,Normalde rolantide dahil silkeleme yok hız sabitleme çalıştırdığımda hafif hafif silkeliyor hız göstergesinden hissedilmiyor ancak devir göstergesi çok az salınımlı oluyor sebebi nedendir.
Düzenleyen heker - 24 Haziran 2017 Saat 00:14 |
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
abs siz modellerde yapıyor bu sorunu.
sizdeki de abs siz modelse eğer normaldir. |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
engin1975
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı engin1975
|
||
Merhaba kardeş bendede 206 plus dizel var kolu nerden nasıl temin ettiniz acaba bir resmini koyabilirmisin
|
|||
Popomundo
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
||
Hayırlı olsun,eğer aracınızda abs yok ise 90 km ye olan hızlarda titreme yapabiliyor ama o kadar dert edilecek birşey deil uzun yolda farkına bile varmıyorsunuz...
|
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
ben aliexpresten getirtmiştim. baya uyguna geldi. yurt içi de 100 150 tl civarı satılıyor.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
||
Geçenlerde forumdan biri daha sormuştu aliexpress ten al demiştik. Aldıysa ona sorabilirsin nerden aldığını
|
|||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
benim aldığım ürün buydu fakat 1 sene önce olduğu için satışı kapanmış.
satışta olanlardan geri bildirimi en yüksek bu. ve TR den de baya alan olmuş. |
|||
|
|||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bendim o. 2 tane sipariş vermiştim. Babamın aslanın satmayı düşünüyoruz o nedenle biri boşa cıkacak gibi geldiğinde eger takmasak buradan ihtiyacı olana satabilirim.
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
||
Unutmuşum sen olduğunu hocam kusura bakma KILIÇ tan alabilirsin biri boştaymış. Hem çinden gelme süren de olmaz 1 2 gün içinde elinde olur
|
|||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Estağfrullah. Eger gelene kadar diğer aslanı satarsak ozaman buraya yazarım zaten. ihityacı olan arkadaş alır:)
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
Mono83
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam aldığınız kolu nerede taktırdınız?
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ankara da yardimci olabilirim. iletisim bilgilerim imzamda mevcut |
|||
206+ hamit
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2018 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+ hamit
|
||
merhaba arkadaşlar 206+ dizel 2012 model
Cruise kolu (aliexpressten) aldım. Mobtajını yaptım Malataya da oturuyorum burda araca tanıtacak bir usta varmı? Yardımcı olabilirmisiniz. Çevre illerden de olabilir. Bayramda hataya gidecem hataydanda bu işi yapan varmı? İyi geceler... |
|||
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende kol var isteyen olursa 100 tl sifir
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
Sahinkirac
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2020 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sahinkirac
|
||
hocam montajini nerede yaptirdiniz ben istanbulda montajini yapabilen birini bulamadim
|
|||
burhanakbas
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burhanakbas
|
||
arkadaşlar,
paugeot 508 yarı otomatik etg 6 alacak varsa önce aşağıdaki videoyu izlesinler, artılarını eksilerinden bahsetmiş uzun uzun. c5 citroen , passat , jetta , astra , insignia , corolla , focus , superb , octavia alacaklarda izlese iyi olur; |
|||
https://www.youtube.com/watch?v=o_05yFOAHaM&list=UUAGSkmiPSu3T7oz_agx-mTA&index=1
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |