![]() |
|
Peugeot rd3 teyp icin soket yardimi! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmetmarmara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetmarmara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2017 Saat 23:04 |
Arkadaslar aracimda rd3 teyp mevcut. Babamin aracinda (ford connect) audio aux usb cevirici kullaniyordum. Simdi bunu kendi teybime takmak istiyorum. Fakat cihazin kablosu 12 pin benim aracin girisi sanirim 8 pin. Bu kablonun bir adi veya turu varmidir acaba? Adaptor mevcut sadece kablo lazim. Bu adaptorden kullanan bilen arkadas varsa yardimci olursa cok sevinirim.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabloyu bulsan bile çalışmayacaktır. Markaya özel yazılım yüklü içinde. Aparatı cd changer olarak tanıyor teyp.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
mehmetmarmara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetmarmara
Hmm bende bi saticiya sordum yetkili bayisinde olur diyorlar. Bayiyi ariyorum acan yok neyse biraz ugrastiricak
![]() |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
bu konuda 3 farklı tarif var, aux kablosu için bunlardan birisini deneyebilirsin.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |