![]() |
|
İstek !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2017 Saat 15:38 |
Dostlar Emniyet kemerinin tokasını tutan zımbırtıdan elinde olan veya nerede bulabileceğimi bilen varmıdır acaba ? Ön sağ toka dipte duruyordu yaklaşık 10 dk önce benimkide kırıldı yardımcı olursanız sevinirim. isteğim altta resim halinde mevcut
ELİNDE OLAN GÖNDERSİN ![]() ![]() Not: ONU NASIL KIRDIN GİBİ KIRICI KONUŞMAYIN
![]() ![]() ![]() |
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cidden onu nasıl kırdın cok merak ettim :)
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
CemDemiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya usta anlamadım valla kemeri çekerken çıt gitti yuvarlak klips gibi bişey zaten . bulamadım da ondan yazdım
|
|
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Ondan bulman cok zor olabilir. Ama belki döşemecilerde vardır. yerine başka birşey uyduruluabilri diye düşünüyorum.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
küçik bir civata somun ile çözüm bulmaya çalışrım ben olsam :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
hacım güzel çözüm ürettinde işin ucunda kemeri kötü etmek var can sonuçta tehlikeye atmayalım :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
bi bakayım mesai çıkışı tavsiye için teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CemDemiral
Cevaplar için teşekkürler kardeşler Ankara'da saolsun hiçbir döşemeci veya aksesuarcıda bulamadım mecburen çinden aldım :D 50 tane gittim bizim mahalledeki aksesuarcıya sattım :D soran çok oluyor dedi teşekkür etti.
Konu Kilit.
|
|
|
|
![]() |
|
Bu daha kolay cözümmüş. :)))
|
|
2011 Clio SW Gümüş
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |