![]() |
|
otomatik vites ama stop ediyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akyuz.cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akyuz.cagri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2017 Saat 00:11 |
Arkadaşlar 2000 model otomatik vites kullanıyorum.anahtarı çeviriyorum arabada tık yok...akü bitmişçesine sessiz kalıyor..bikaçvites değiştiriyorum ancak çalışıyor..bazende d viteste olmasına rağmen stop ediyor..acaba ne olablir...şanzıman 2000 km önce değişti bu srun yeni çıktı??
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şazumandan deilde marş dinamosunu kontrol ettirin birde akü durumu nasıl.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
eng uzn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2016 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Bendede ayni sorun var .arac lpg limi. Benzinde giderkende stop ediyormu
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Ilk otomatik aracınız mi. N ve P vitesleri dışında başka bir viteste ise araç akü bitmiş gibi çalışmaz. Bu güvenlik içindir. Sadece N ve P de çalışır. Onun dışında n ve p de olduğu halde çalışmıyorsa vites pozisyon şalteri problem olabilir. Stop etme olayi bende de vardı lpgciye söyledim ayar yaptı düzeldi. Eğer hep lpgde stop ediyorsa lpg ayarı ile ilgilidir. Düzenleyen talip206 - 05 Nisan 2017 Saat 20:07 |
|
![]() |
|
akyuz.cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akyuz.cagri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg yok araçta...aküde de sıkıntı yok....biraz oynuyoru vitesle çalışıyor...aracı n yada p de bırakmaya dikkat ediyorum..sanmıyorum ondan olsun ama biraz daha dikkat eeyim ona....
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Fren müşürü değişimi hocam
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |