|
Peugeot Senin için Ne demek ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1213141516 17> |
Yazar | |
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bi daha almicam demek :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
osso07
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İş demek işin yanı sıra aşk demek ;)
|
|
slayer65
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot bir yaşam tarzıdır
|
|
T€K€
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot demek;
En basta aslan demek, Efsane demek, Çekilin geliyorum demek, Heyecan demek, Cogu insanin hayatinda otobanda goremedigi hizlari 1 km duzlukte rahatca gormek demek, Virajlarin efendisi demek, Yollarin krali demek, Ama en onemlisi ise centilmen ve trafikte neyi nerde yapacagini en iyi bilen sürücülerín kullandigi bir marka demek... |
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
rzy.dnz
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
.
Düzenleyen rzy.dnz - 12 Şubat 2015 Saat 11:56 |
|
DREAM10
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2015 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pejo hem yakışıklı hem ekonomist demek
|
|
“Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun.”
|
|
CHK35
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evcilleştirilmiş Aslanla Asfaltları Yakmak Demek :)
|
|
2006 206 1.4 HDi Feline Alp Black
|
|
berkayakulker
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Peugeot demek; ''Şehrin sokaklarında bir aslan gezdirmek'' demektir.
Peugeot yeri geldiğinde; P ür dikkat E mniyetli U ysal G üvenli... yeri geldiğinde ise ; E nerjik O ptimist ve T utkuludur... |
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
olmazsa olmazımm :)
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sadece pejo değil psa grubunun diğer markası olan citroenle birlikte diğer arabalardan tasarım olarak bariz daha güzel olmak demek, gün geçtikçe anlıyorum.
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu hotladı yine
Peugeot demek; türkiyeyi gözüm kapalı turlamaya çıkacağım derken,her ilde parçasaını ustasını hastasını göreceğim bir araç demek...... ailece sw ile en ekonomik yoldan memlekete gideceğim demek zira uçaklarda yer yok.bizim 206 sw bizi yolda bırakmadı demek....
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
ertanb
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2015 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim için 106'ım ilk arabam demek :))
|
|
rsemre
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2015 Konum: GİRESUN/BULANCA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106 demek tatlılığın ta kendisi demek...
|
|
tiryaqi
|
|
samet2461
3. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Peugeot benim için elektronik arıza tarlası demek.
KISACASI : ABS FAULT , BRAKİNG FAULT , ANTİPOLLUDENT FAULT DEMEK
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benzin istasyonunun yolunu unutmak demek :)
|
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Peugeot vazgeçilmez bir tutkudur Peugeot'cu olunmaz Peugeot'cu doğulur 😉
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
Mavericks
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mavericks
|
Tamamen 2015 yazında arkadaşımın uzun dönem kiraladığı Pejo 301'i bana tatile falan gitmek için kısa süreliğine vermesiyle, tesadüf üzere başladı.
Araçla yaklaşık 3000 km yol yaptım (şehir içi, dışı, dağ tepe vb) gerek az yakması gerekse çok seri olmasından ötürü epeyce hoşuma gitti. Daha sonra aklımın ucundaki Hyundai Elentra alma fikrini de değiştirip, bir adet 301 almamızla Pejo demek bizim araba demek oldu. :)
|
|
CBMD
|
|
selcuk3641
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2017 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk3641
|
Kendi yaşanmışlıklarımdan bir örnektir:)
Her arıza çıkardığında satarsam bir daha almıycam diyipte arac değiştireceğinde kendini yine peugeot galerisinde bulmak. Çocukken bisikletine, Gençken motorsikletine Ehliyeti aldiğindada arabasina binebileceğin ender bir mucizedir peugeot Düzenleyen selcuk3641 - 08 Mart 2017 Saat 02:38 |
|
ercantntntn
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2017 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercantntntn
|
arkadaşlar herkese sevgi ve saygılar,2007 model 110 binde dizel bir 207 araç var almak ıstıyorum fakar kararsızım 2-3 bin lira daha ekleyınce 2012 2013 model linea yada 301 alabılıyorum sizin bu arac hakkındaki fikirleriniz nelerdir yazarsanız bende istifade ederim herkese şimdiden teşekkür ediyorum
|
|
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
34binliralik arabada arka camlarin manuel olmasi hic hos degil bence
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1213141516 17> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |