![]() |
|
HGS Ceza Hk.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2017 Saat 10:37 |
Merhaba Bugün nerden aklıma geldiyse PTT nin sitesinden HGS ihlal sorgulamaya baktım. Benim aracı aldıktan 1 hafta öncesine ait bir geçiş ihlali var. Plaka sorgulama yapınca E Devletten bakınca öyle bir geçiş ihlali gözükmüyor ne yapmam lazım şimdi ben HGS yi kendi adıma alalı 3 yada 4 gün oldu.
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sizin noter satışından önce olan geçiş ihlleri sizi bağlamıyor sıkıntı yok daha önce megan aracımda aynı sorunu yaşamıştım mail atmıştım. gelen cevap hala saklarım :)
Sayın İlgili,
Cezalar; ihlalli geçişin yapıldığı tarihteki Ruhsat sahibine tebliğ edilir. İyi günler dileriz.? ________________________________ Gönderen: soner kayışlı <soner_kyl@hotmail.com> Gönderildi: 21 Ağustos 2015 Cuma 16:09 Kime: HGS HGS Konu: HGS KAÇAK GEÇİŞ iyi günler şu an kullandıgım aracımı 18.04.2015 tarihinde satın aldım. ancak hgs sorgulaması yaptıgımda bu tarihte kaçak geçiş gözüküyor. Bu iptalini saglamak için ne gibi bir yol izlemem gerekiyor iyi günler. iyi çalışmalar |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani sonraki muaynelerde vb.... senin ceza borcun var diyip geri göndermezler doğrumu anladım
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
yok hocam sıkıntı olmaz ben o aracıma muaynede yaptırdım hemde sattım satarkende herhangi bir sıkıntı olması içnizin rahat etmesi için sizde mail atabilirsiniz iki- üç gün içinde cevap verirler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın
![]() |
|
|
![]() |
|
rica ederim hocam.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |