![]() |
|
Acil cevap yeni arac alcam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Akguntanju45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2017 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akguntanju45
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2017 Saat 23:00 |
|
Arkadaslar iyi aksamlar nasip olursa yeni arac alcam hatta buldum kayseride arac 207 bundan once 206tim vardi onu sattim... alacagim araba su konu beni biraz dusunduruyor sizlere danismak istedim aracin tavan bagaj orjinal on kaputta da orjinal ama az bi lokal boyasi var degisen parca olarakta sol on camurluk sol on kapi ve sol arka kapi saygilarimla
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araba temizse alınır fiyatı uygunsa niye alınmasın 206 dan sonra 207 daha güzel geliyor
![]() |
||
![]() |
||
Akguntanju45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2017 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akguntanju45
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-son-1-hafta-385732871/detay arac bu kardesim gayette temiz bi bak istersen
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
araba güzel duruyor aldıktan sonra ön farları bi temizletirsin resimlerde başka birşey gözükmüyor
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akguntanju45
|
Ewet kardesim suan icin temiz duzgun
![]() |
||
![]() |
||
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
aklını bulandırmak gibi olmasın ama sol taraftaki değişenler arabanın ciddi bi kaza gerçirdiğinin göstergesi olabilir diye düşünüyorum. tahminim yan yatmış yada solu kompile biryere sürtmüştür.
fiyat olarak uygun.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akguntanju45
|
Yok kardeşim bulandirma olmaz ben sizin dusuncelerini almak icin yazdim zaten.. ihtimal bunlar tabi yan yatmis olabilir ne bileyim arka kapidan itibaren surtme kazasi olabilir agir olmayan bizim pederin basina gelmisti onunda arabasinin sag tarafinda traktorun onunde ki demir bi giriyor sag kapi ve camurluk degismek zorunda kaldi iste onemli olan expreste bakcaz bakalim direklerinde saselerde polyelerde boya oynama varmi
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
işinize karışmak gibi olmasında adamın acıklamasından al satcı oldugunnu anlaşılıyor. Sormayın etmeyin, hileyle hurdayla işim olmaz demiş ben korkarım böylelerinden. ayrıca fiyat yüksek geldi bana aşagıda limnkde boyasızı 2bin fazla
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
|
Araba güzel almaya gidersen araç sahibinin dediği yere ekspertiz yaptırma kardeşim kahramanmaras tan Antalya ya gittik adamın tanıdığıymis araba söylediği gibi çıkmadı almadan döndük insallh göründüğü gibidir emeğin boşa gitmez.
|
||
![]() |
||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
boya takımtım olmadıgı ıcın boya olabılır tarafındayım ama sol taraf komple değişmiş orası bıraz kafa karıştırıyor
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
+1
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akguntanju45
|
Estafurullah kardeşim fiyat konusuna degineyim once biz adamla 24.500 anlastik
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akguntanju45
|
Sol tarafi sordum bende adama ilk sahibi izmirdenmis izmirden almis arabayi ilk sahibinin anlattigina göre suretmedenmis ne kadar dogru bende bilmiyorum
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Hayirlisi olsun. Allah pişman etmesin.
Zaten bütun satılık arabalarin boyasi değişeni bir önceki sahibinden olur. Genelde de hic kazadan ön kaput değişmez üstüne birşey düşer. :)) |
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akguntanju45
|
Amin kardesim insallah
![]() |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Aynen öyle :) yok diyelim ki benden oldu ne olacak? Önceki sahibinden olunca bu aracın bir artısı mıdır ? -Araba pertli, ama benden önceki sahibindeyken oldu. Bende hiç kazası olmadı. +he o zaman alalım. Senden önceki sahibindeyken olduysa sıkıntı Yok :) Bu arada hocam kusura bakmayın ben aracı beğenmedim. 140 binde araç ben tercih etmem. 1.4 vti olanların 90 bg olanları da mevcut. Yanlış mı yazmış 75 bg mi hakkaten bilmiyorum. Araç boş paket bir de jant ve sis farı dahi mevcut değil. Hasar kayıtlarında 5 bin küsür lira olan var. Alıyorsunuz almasına fena da bir fiyata değil ama satarken sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum. |
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Hesap sorduğunuzda benden önceki sahibi vurmuş tam bilmiyorum demek için. :)
Şu son zamlara kadar tüm lpgliler km'de 12 kuruş tüm dizeller 18 kuruş tüm benzinliler 25 kuruş yakıyordu. Zam gelince fiyatları tutturamadılar. :) |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Aynen öyle oldu. Şuan herhangi atmosferik bir benzinlinin 30-35 kuruştan aşağı yakma ihtimali Yok. Millet hala utanmadan komik rakamlar yazıyor. :) |
||
![]() |
||
|
Birde km olayı var benden önceki sahibi düşürmüş benimde yeni haberim oldu :)). Dikkat edin ilanlar bütün agır bakımları dün yapılıyor :)
|
||
2011 Clio SW Gümüş
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Ne satıcı ne hasar kaydı bana güven vermedi açıkçası. 20bine bile almam ben. Tabi benim görüşüm..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |