![]() |
|
Kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2017 Saat 22:55 |
Geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın..
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.. aynısını ben de yapmıştım sadece sağ salıncak değişti kurtardım ucuza..
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
mbjk1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2017 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Hepinize teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Çok geçmiş olsun hocam
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun ucuz yırtmışsınız benzer birşey daha önce başıma gelmişti,salıncak,aks tamiri,tekerlerk bilyası,jant değişimi baya bir masrafım olmuştu.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mbjk1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2017 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Yaptırdım rot mili rot başı işçilik rot ayarı hepsi 125 kira tuttu hepinize teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
geçmiş olsun çok masraf olacağını zannetmiyorum ben de.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam geçmiş olsun Allah beterinden korusun rot başı kopsa teker dönmez sağ sola öncelikli olarak Tabla - rot başı - rot mili - z rot - porya ve ön aks taşıyıcı kontrol ettirin hocam sıkıntı hepsindede olabilir birindede sadece rot başı orjinal 75 tl yan sanayi 25-50 tl arasın markaya göre değişir. rot başı değişimi için 30-40 tl işçilik isterler sonra birde aracı mecburen rot-balansa sokacaksınız oda 50 tl civarı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Herkese hayırlı günler karda kayıp tekeri kaldırıma vurdum diteksiyonda boşluk var heraldeki rotbaşı koptu diye düşünüyorum masrafı nekadar olur tahmini bilen varmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |