|
308 hdi Hakkında bir soru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Lucas
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2017 Saat 22:10 |
Merhaba arkadaslar 2011 model 308 hdi active model aracım var , sahibinden sitesinden araçlara bakıyorum 2011 modellerin bir çoğunda yada hemen hemen hepsinde misal gündüz farkları yok beyaz olan ışıklar ve mesela komple orjinalinden deri koltuk yok benim aracım da neden var merak ettim.
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
senden önceki sahibi yaptırmıs sanırım ....
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
Lucas
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2016 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benden önceki sahibi yaptırmıs olsa yol bilgisayarında gündüz farklarını kapat olmaz sanırım
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Benim araçta da deri direksiyon var. İlanlara baktığımda hiçbirinde göremedim. Demek ki sahibi yaptırmış. Cok da iyi yapmış sağolsun :))
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
büyük ihtimal ya sonradan yaptırmış yada aracı alırken ek paket almıştır tabi o zaman satılırken bunlara ek paket olarak yapılıyormuydu bende bilmiyorum açıkcası.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
peugeot bayileri böyle acayip şeyler yapabiliyor. Donanımları hep kafasına göre.
Benim aracım premium ama hız sabitleyici yok.. Orjinalinden olanlar var.. 2003 model 307 xt premium almıştı arkadaşım. Orjinal deri koltuklar ve orjinal koltuk ısıtma mevcuttu. Başka hiçbir 307de görmedim.. |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Belki Fransa'dan ithal araçtır. Türkiye de donanım paketi olmayan ama o şekilde özel olarak getirilebilen paketlerdir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |