|
İç temizlik |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2016 Saat 17:45 |
Selamlar,
Ankara 'da detaylı iç temizlik nerede yaptırabiliriz. Hakikaten işinin hakkını veren neresi var? Meguiars, Sonax soyguncu ve pek de birşey yapmıyorlar diye düşünüyorum. Ziebart i bilmiyorum. Döşemelerim bej ve kirlendiği için çirkin duruyor. İlk günkü temizliğine yakın yapabilecek yerleri bilen var mı? Şaşmaz 'da bazı yerler koltukları falan çıkarıp yapıyormuş, içinizde buraları bilen tecrübe edenlerin değerli görüşlerini bekliyorum. Teşekkürler, |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
a.s hocam valla verdiğim bir firma yaptığı uygulamaları vs. forum sitelerinde gördüm güzel çalışıyorlar fiyatları konsunda bilgim yok malesef arayıp fiyat alabilirsiniz. nette de yaptıkları çalışmaları görebilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gökte ararken yerde buldum diyecem ama burnumun dibinde demek daha doğru olacak. Birlik Mahallesindeki evime 3 sokak mesafede. İşyerinden bir arkadaş burada detaylı iç temizlik yaptırmış, baya titiz çalışıyorlarmış. Sabahtan akşama kadar başında beklemiş, bir adam sırf bununla uğraşmış. Zaten firmaların kullandığı ekipmanlar benzer, kullanilan kimyasallar kalite farkı olmakla birlikte benzer. İşin asıl kısmını işçilik ve özveri oluşturuyor. Bu aksam gidip arabayı teslim edeceğim, bakalım beklentim karşılanacak mı çok merak ediyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
valla hocam eğer forum sitelerindeki gibiyse yaptıkları bence memnun kalırsınız. birde yaptıkları işlemleri ve fiyatını yazarsanız. detaylı temizlik yaptıracak arkadaşlar içinde bir fikir oluşturur. birde hocam vermeden önce aracın her yerinin fotosunu çekin işlemler bittikten sonra karşılaştırma açısından iyi olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar bende aynı dertten muzdaripken konuya rastladım. bende koltuk döşemelerini değiştirmeyi düşünüyordum direk olarak. koltuk döşemeleri çok kirli.
fiyat olarak 2005 307 sorabilirseniz hocam size zahmet sevinirim.
Bu arada tavanda yırtıklar vardı. 2 hafta önce tavan döşemesini kendim değiştirdim. Güzel oldu. |
|
fkundak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar arkadaşlar,
Kıllık seviyesinde titiz olan ben mekanı gördüm, bayıldım ve aracımı az önce (5dk önce) bıraktım. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum ama buradan kötü bir iş çıkacağını zannetmiyorum. Ziebart ile de görüşmüştüm, iyi ki buraya vermişim diyorum simdilik. Sorularınıza yanıtlar vermeye çalışayım. Fiyat aracın kirlilik durumuna göre değişmekle birlikte 350-400 TL civarinda. Bir personel sabahtan akşama kadar benim araçla ilgilenecekmiş. Döşemelerin nano malzemelerle temizlenmesi, yıkanması,kurulanmasi, plastik aksamların temizlenmesi,deri koltuklar için koruyucu uygulanması gibi işlemler yapılacakmış. Ben gittiğimde bu işlem yapılmış iki tane Passat,bir tane Mercedes gördüm. Derler ya bal dök yala,aynen öyle. Belki de işlem sonrası arabaya galosla binerim artık, :)) son olarak zaten önden aracı inceleyip öyle fiyat veriyor. Ayrıca yanık,yırtık,çıkmayacak leke gibi bir husus varsa söylüyor(muş). Benim araç için böyle birşey demedi ama arkadaşa demiş. Walla aracınız çok kirli değilse herhangi bir kuaföre verip detay temizlik yaptırın ama aracınız için özel bir işlem istiyorsanız, mutlaka buraya uğrayın. Elemanların nasıl çalıştığını bir görün Başka sorularınız olursa cevaplarım, hatta foto yüklenebiliyorsa ve becerebilirsem yüklerim. |
|
fkundak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sonerkyl hocam, sana ayrı bir teşekkür.
Eywallah... |
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hadi hayırlı olsun. Sonucunu fotoğraflarla birlikte paylaşırsanız seviniriz. Sadece iç temizlik mi yaptırıyorsunuz ? Kaça mâl oldu ?
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kesinlikle fotoğraflarla öncesi sonrası bekliyoruz mümkünse hocam. Bende sizin gibi titiz davranıyorum araç konusunda. Sırf bu sebeple 1 seneyi aşkın süredir aracımın dışını dahi kimseye elletmiyorum, bizzat kendim yıkıyorum. Tabi bizim imkanlarımız sınırlı, firma bazında iş yapamıyoruz. Güvenebileceğim bir yer olsa bende düşünüyorum. İnşallah sonuçtan memnun kalırsınız :)
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim hocam yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben korkuyorum detaylı temizlikçilerden :)
inşallah ummadıgınız göruntulerle karsılasmassınız. esnaf işini hakkıyla yapan adam bulmak zor.
|
|
fkundak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Detaylı temizlikte dediginiz gibi hakkıyla yapan yer bulmak zor.
Sonax, meguiars, autowax, ziebart vb. Franchise yerlerde yaptırıyorsanız fazla bir beklenti içinde olmamak lazım. Beklentinin karşılanması için butik bir yer olmalı ki araca ayrılan işçilik süresi uzun olsun. Yoksa 4 saatte, 5 saatte detaylı temizlik olmaz. Ben forumlarda edindiğim izlenim ve yakın çevremin tavsiyesi ile ilk defa DBY detailing e Salı günü gittim ve aracı bu akşam alacağım. İnşallah iyiki buraya vermişim diyebileceğim bir beklenti içindeyim, umarım bu beklentim boşa çıkmaz |
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı aldıktan sonra ki haftada önemli sarkma ve kusma yapma ihtimalli var.
korkutmak gıbı olmasın ama döşeme değiştiren bi abim vardı sarkma yaptıgı ıcın. aracı alırken mutluluk tan unutmayın dıye soyluyorum garantı ısteyın sarkmaya ve kusmaya karsı. başıma geldıgı ıcın tecrubem var. saygılar
|
|
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar ne oldu arabaya hakkı ile temizlendimi, kusma solma v.b. gibi şeyler oldumu neler oldu merakla beklemekteyim.
Temizlikten vazgeçtim döşemeci arıyorum işini güzel ve düzgün bir şekilde yapan. hayırlı akşamlar.
|
|
fkundak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam arabayı iki günde verdiler ve gerçekten hakkını vermişler. Pırıl pırıl yapmışlar, wurth ürünleri kullandılar.
Foto yüklemeyi beceremedim, öncesi ve sonrası fotolar var |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yanıt yazma kısmında (hızlı yanıt kısmı değil. Gelişmiş olan bölüm) yukarı ok olan resim ikonuna tıklayıp daha sonra açılan sayfada dosyaları seçerek yükleyebilirsiniz hocam. |
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
foruma resim yüklemek için detaylı konumuz mevcuttur.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35053&FID=52&PR=3&title=siteye-resim-yukleme-resimli-anlatimphotobucket
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
fkundak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maşallah hocam nazar değmesin temizlikten sonra araba canlanmış içi yeni gibi olmuş güzel işçilik çıkarmışlar.
bu arada fotoları düzenledim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
arslan37
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2016 Konum: ÜSKÜDAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrik ederim,çok güzel olmuş iyi günlerde kullanırsınız
|
|
nacia
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |