|
Jant Kapaklarını Boyama l Resimli |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Eyüp B.
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2016 Saat 20:35 |
|
Arkadaşlar bişeyler yapmak istedim. Jant spreyi aldım gri birde zımpara ve sonuç :)
Öncesi; Zımparadan sonra; ve Sonuç; Masraf: 15 TL, yeni kapak fiyatları; 45 TL civarı..
|
||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Masallah cok iyi olmus.
Boyama guzel ama sprey vernik at uzerine yoksa cok cabuk soyulur.yikarken bile dokulme olasiligi yuksek |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
Eyüp B.
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vernik almayı unuttum ama yarın ilk işim vernik alıp yapmak. yapmışken tam yapayım 2 güne sökülmesin.
Nasıl vernik önerirsin plastik yüzeye? Düzenleyen Eyüp B. - 24 Kasım 2016 Saat 21:01 |
||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel olmuş elinize saglık bende cok boyamıştım bi altın sarısı yaptm snra mavi sonra gri en sonundada kırıldı kayboldu kapaklar :d
|
||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||
Eyüp B.
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok hoş oluyor ama bide kendin yapınca daha keyifli :D
|
||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen öyle de o kapaklara zımpara atması çok sıkıcı 1 defa denedim zımparayı baktım sıkıcı bende her seferinde zımparasız boyadım :D
|
||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Akçalı boyanın parlak verniği var hocam onu al kullan. Ben de kara jantları parlak siyaha boyadım üzerine 2 kat da parlak vernik attım şu an taş gibi :)
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel olmuş elinize sağlık ama bende diğer arkadaşlara katılarak vernik
öneriyorum çünkü bu şekilde yüzey hem mat duruyor hem daha
savunmasız.Ancak verniği boya tam olarak kurumadan yapım aşamasında
atmanız gerekirdi,yinede olmaz diye birşey yok.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sac jantları temizliyoruz.biraz zımpara ile dökülen balataları falan alıyoruz. sonra üzerine bir iki kat yat verdiği vuruyoruz.sonuç 10 numara bir görünüm. |
||
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel olmuş eline sağlık
jant spreyi özel bi spreymi?
|
||
Eyüp B.
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Akçalı jant sprey8 diye geciyor. Nalburlarda. Son hali
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Konsol boyamadan kalan boya ve vernikle bende boyayım,
kışlık lastikleri orjinal jantla takıcam mecbur. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Şeritler folyo mu plasti dip mi hocam ? |
||
Eyüp B.
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
reklamcı folyosu
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |