![]() |
|
Jant Kapaklarını Boyama l Resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2016 Saat 20:35 |
|
Arkadaşlar bişeyler yapmak istedim. Jant spreyi aldım gri birde zımpara ve sonuç :)
Öncesi; ![]() Zımparadan sonra; ![]() ve Sonuç; ![]() Masraf: 15 TL, yeni kapak fiyatları; 45 TL civarı..
|
||
![]() |
||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Masallah cok iyi olmus.
Boyama guzel ama sprey vernik at uzerine yoksa cok cabuk soyulur.yikarken bile dokulme olasiligi yuksek |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
Vernik almayı unuttum ama yarın ilk işim vernik alıp yapmak. yapmışken tam yapayım 2 güne sökülmesin.
Nasıl vernik önerirsin plastik yüzeye? Düzenleyen Eyüp B. - 24 Kasım 2016 Saat 21:01 |
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
güzel olmuş elinize saglık bende cok boyamıştım bi altın sarısı yaptm snra mavi sonra gri en sonundada kırıldı kayboldu kapaklar :d
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
çok hoş oluyor ama bide kendin yapınca daha keyifli :D
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
aynen öyle de o kapaklara zımpara atması çok sıkıcı 1 defa denedim zımparayı baktım sıkıcı bende her seferinde zımparasız boyadım :D
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Akçalı boyanın parlak verniği var hocam onu al kullan. Ben de kara jantları parlak siyaha boyadım üzerine 2 kat da parlak vernik attım şu an taş gibi :)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Güzel olmuş elinize sağlık ama bende diğer arkadaşlara katılarak vernik
öneriyorum çünkü bu şekilde yüzey hem mat duruyor hem daha
savunmasız.Ancak verniği boya tam olarak kurumadan yapım aşamasında
atmanız gerekirdi,yinede olmaz diye birşey yok.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
sac jantları temizliyoruz.biraz zımpara ile dökülen balataları falan alıyoruz. sonra üzerine bir iki kat yat verdiği vuruyoruz.sonuç 10 numara bir görünüm. |
||
![]() |
||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
güzel olmuş eline sağlık
jant spreyi özel bi spreymi?
|
||
![]() |
||
|
Akçalı jant sprey8 diye geciyor. Nalburlarda. Son hali
![]() |
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Konsol boyamadan kalan boya ve vernikle bende boyayım,
kışlık lastikleri orjinal jantla takıcam mecbur. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Şeritler folyo mu plasti dip mi hocam ? |
||
![]() |
||
|
reklamcı folyosu
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |