|
206 double teyp |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
yasonal
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 10:49 |
Arkadaşlar kolay gelsin merhabalar ben aracıma double teyp taktırmak istiyorum ama netten araştırdım pek birşey göremedim. 206'lara double teyp oluyor mu yoksa en fazla indash teyp mi oluyor.?
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
şöyle bir ürün gördüm,
206+ için olanı da var, ben onu almayı düşünüyorum. Düzenleyen maximusti - 16 Kasım 2016 Saat 11:35 |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
bende cok arastırdım ama en saglıklı olanı bir tane ön panelden alıp ya sen keseceksin özene bezene yada bir tane fiber işi yapanlara güzelce kestirmek malum double dınler agır oldugu için arkaya dogru fiberden destek yaptırmak gerek .... tabi asıl sorun ben deneme şansım olmadı cıkan teyp in yerine sıgacakmı...?
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence bu daha iyi navigasyon + yol bilgisayarı geri park sönsörü + bi sürü özellik bunları tek tek hesaplarsak bu cihaz orjinal duruyor ve kullanışlı Düzenleyen monalos - 16 Kasım 2016 Saat 20:46 |
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/avgo-peugeot-206-oem-multimedya-navigasyon-250269237
bence bu ürüne bir bakın derim fiyat olarakda makul geldi bana
|
|
|
|
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
Ben aldım. Necvox Black Edition DVA-S 9932 1.300 aldım.
+ ları Geri görüş kamerası Ön kamera Dvd player Mp3 Usb den videolar müzikler dinleme izleme Hafıza kartı ile video müzikler dinleme izleme Navigasyonu ücretsiz güncelleme igo8 kullanılıyor Direksiyonun tüm fonksiyonlarını kullanabilme Araç Yol bilgisayarı bilgilerini ekrana verebilme. Kapıları grafik olarak açık kapalı olarak gösterebilmekte. Telefonu tanıtıp full özelliklerini araç ekranında göstermekte. Araç Telefon kiti Çok sade orjinal görünen teyp. Hırsıza girme boşuna teyp kötü imajı veriyor. - leri ise Radyo çekişi vasat. TV si bir işe yaramaz trt 1 dahi yok daha çeken kanal görmedim Hırsızlara çal beni diyen dokunmadik ekran (yaz kış güneşlik kullanıyorum ekran için. Ses hopörler çıkışı vasat. İyi ses isteyen orjinal hopörleri değiştirecek. Saati devamlı değişiyor. Anca ukrayna zaman diliminde doğru çalışıyor. Araç arıza sistemlerini ekrana vermiyor. Sadece kapı kilidi ve elfreni uyarılarını bildiriyor. Antipollution tarzı hataları söylemiyor. 4 GB ve üstü full video yüklerseniz USB nize makinada kasma ilk açılışta resetleme saçmalama donma çalışmama gibi değişik tutum içerisine giriyor. O yüzden kapatmadan usb çıkartmak en iyi iş yada radyoda kapatmak. Koldaki SRC tuşu ile geçiş yaparsanız radyodan usb ye gidene kadar aradaki tv sesi sizi bi sıçratıyor sövdürüyor. Arabanın Orjinal ekranı muhakkak takılı olmak zorunda yoksa hata veriyor yol bilgisayarı. Kabloyu uzatıp torpido gözüne koyun derim. Arada o ekrana bakmak zorunda kalıyorsunuz araçta hataları size bildirmediği için. Tavsiye ederim. Düzenleyen ertugrulll - 16 Kasım 2016 Saat 18:27 |
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bu ürün dediğiniz gibi orjinal duruyor ama bence o ekrana dokunmak zulüm olur yani. Orta göğüste olması kullanım açısından daha kolay.
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu ürüne baktım da dışarda 250–300$ arası , bunu alsam gümrüğe takılır mı vergi filan |
|
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
%90 gümrüğe takılır, çünki koli boyutları büyük. satıcıdan rica edip 80€ yu geçmeyen bedelle fatura kestirirsen belki girmez ama aksi durumda UKİM e gidip vergisini ödeyip teslim alabilirsin.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne kadar vergi ödemem gerekli bide nereye ödemeliyim
|
|
|
|
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
Bu arada 75 € üzeriymiş, 75-1500€ üzeri alışverişte ürünün %20 si kadar vergi ödenmesi gerekiyor. Gelen kargoya gümrük kontrolünde; genelde koli boyutu büyük olan dikkat çeken kolileri inceliyorlar, içindeki ürün 75€ üzeri bir ürünse eğer gümrükten UKİM e sevk ediyorlar (Uluslararası Koli işletme merkezi) istanbulda başakşehirde, oraya gidiyorsun gümrük görevlisi yanına koliyi açıyor, faturasını filan inceliyor, bazen internetten araştırabiliyorlar, 75€ altı olduğunu ispatlarsan direk alıyorsun kolini, yok ispatlayamazsan Ukimde vezneye gidip vergisini ödeyip, makbuzu gümrük memuruna verip alıyorsun. yani aldığın ürün 300usd ise yaklaşık 360 usd ye maal oluyor. gidip almazsan eğer 1 hafta içerisinde ürünü geri göndericiye postalıyorlar. alternatif olarak koli boyutlarını öğren, ve alacağın satıcıya faturayı 100usd olarak yazdırıp, vergi maliyetini düşürebilirsin, ama gümrük memurunun gıcıklığına kalmış, ödeme makbuzuna kadar isteyebilir.
|
|
|
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vergi için istabula mı gitmemiz lazım ben okudugumda adresdeki ilin ptt şubesine gelir yazıyordu
|
|
|
|
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
yok her il merkezinde var bu, ilçelerle ilgili net bilgim yok, ben direk istanbulu örnek olarak söyledim, dağıtım hangi bölgeye düşüyorsa o ilin UKİMine gider. |
|
|
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://sp.olx.com.br/sao-paulo-e-regiao/veiculos/pecas-e-acessorios/carros/moldura-central-multimidia-peugeot-206-para-dvd-2-din-adaptacao-218609985
şöyle bişey buldum nasıl sizce |
|
|
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
değişik ve güzel olmuş
Düzenleyen monalos - 19 Kasım 2016 Saat 20:05 |
|
|
|
dejawu1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
bu double din konusunda o kadar yazıp ciziyoruz bir türlü sonuca ulaşamadık taniş bir tane fiberci bulup bunu yaptırıp seri üretim ile makul bi fiyat ile satışa sunacak bir babayigit yokmu yaw :) ben cafeciyim baımı kasıyacak zamanım yok hoş kasıyacak sacda kalamdıda :D ama sanayii ile haşir neşir olan vardır mutlaka forumda bence ...
|
|
|
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en son attıgım gibi bişey yaptırsam kaç kişi talep olur acaba ? yani bi toplu sayı alabilirsek belki üretim için bi yerlere başvurabiliriz
|
|
|
|
dejawu1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
|
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BEn şimdi bakındım da bi yere email atacagım yapabilirlerse fiyat filan öğreneyim, uygun gelirse fiyat , almak isteyenleri listeleriz duruma göre yaptırırız olmazsa,bıktım artık orjınal teypden bide kasetli :) yapmadıgım şey kalmadı usb baglantısı yaptım baya bi kurcaladım teybi en sonunda kaset mekanizmasını söktüm sadece radyo kullanıyorum.
navigasyon geri görüş kamerası park sensörü usb dvd olan bi teybe okadar ihtiyacım varki ,
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |