![]() |
|
Sesli Komuta cevap veren özellikler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2016 Saat 21:35 |
MErhaba arkadaşlar;
Önceden beridir akıllı bir araba yapma hayalim vardı.KEndimde elektronikçiyim nasıl olur diye bir araştırmalar yaptım zor karmasık gözüksede kolay bir yöntemlerle bunları gerçekleştirmem mümkündür. Sizden öneri yorumlarınızı almak istiyorum nasıl olur nasıl bi sesli komutlar ekleyeyim araba ona göre davransın mesela ; dörtlüleri yak diye bi sesli komut verdiğimide araba dörtlüleri yakacak. İsteğe bağlı her türlü fonksiyona uygulama yapabiliriz.Sizden yorum alırsam bana yardımcı olacaktır. Eklediğim videoda bu fikrime benzer calısma var bunun benzeri düşünün, Kapıları kitleme dörtlü yak sinyal yak camları aç gibi fonksiyonları ses ile kontrol ettirebiliriz.Teşekkürler yorum önerileriniz için. Düzenleyen monalos - 15 Ekim 2016 Saat 21:36 |
|
![]() |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mucit bizim insanımız :) dediğiniz şeyler çok güzel. Yeni araçlarda mevcut benzeri sistemler. Yapabilirseniz ne mutlu size, ne mutlu bize :) ben henüz, kendi yaptığım ayak aydınlatmalarımı ve ayna altı ledlerimi kumandadan yakıp söndürebildiğim için mutlu olma aşamasındayım :)))
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir düşünce ama bir programcı olarak sana soruyorum bu sesli komutu her insanın ses tonu farklı nasıl eşitliyeceksin ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |