![]() |
|
206 direksiyon simidi aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sabulbaes ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2014 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabulbaes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2014 Saat 21:14 |
S.a. dostlar 206 orjinal direksiyon simidi lazım 2006 model yardımcı olacak varsa görüşelim orjianl parça tercihdir. servis 450 tl diyor parçaya
![]() |
|
![]() |
|
10ur28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
450 tl çok para ya. Çıkabilir bi sor derim... istanbulda olsan halledebilidik aslında.
|
|
206 quicksilver 1.6 16V 3K
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Benim direksiyon simidini vereyim sana bende spor simit alırım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Soyulmuş direksiyondan çok rahatsızım,deri v.s. kaplatmak istemiyorum.
Sıfır satan yada satanı bilen var mıdır ? Sahibindendeki 330 TL isteyen abiyi biliyorum :) Link vermeyin :) Araç 2004 206 XT
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
orch ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-DIREKSIYON-SIMIDI,PR-899.html
bak bu link te var uyarsa kafana yatarsa alırsın
|
|
![]() |
|
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
bu siteden alışveriş yapma bence geçen rolanti motoru 100 tl diyor internette telefonla aradım 420 tl diyor.bu benim başıma gelmiş olay tabi başkalarına gelmişmidir bilmem eskiden bu forumun sponsoruydu
Düzenleyen CVT - 10 Ekim 2016 Saat 09:51 |
|
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|
![]() |
|
orch ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
bende geçen ay 206 normal helezon yay aldım hiç bir sıkıntı olmadan bilmiyorum sadece seçenek olarak gönderdim karar sizin
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Bu parçaya baktım ancak stokta yok gözüküyor, Daha önce bir alış verişim oldu memnun kalmıştım temas kurayım bakayım belki depoda kalmıştır :) Teşekkürler Orch
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |