|
İzmir'de Peugeot servisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2016 Saat 22:53 |
İzmir Karaburun'da tatildeyim, aracımdan (2007 partner 2.0 hdi) özellikle kalkışda 1. ve 2.
viteslerde motor bölümünden bir ses gelmeye başladı, burada nereye gösterebilirim , en azından acil bir durum varmı /yok mu ,dönüşte yaptırsam olurmu ? |
|
sanctuary35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
gaziemir 6. sanayide (optimumun arkası) naci usta var mutlu peugeot ben bakıma gittim memnun kaldım. 0507 342 50 40
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iztek otomotiv, stadyum duragı civarına cicek plaza yapılıyo karsısında.. tavsıye ederım..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cumartesi İzmir'e indiğimde bu Naci ustaya aracı göstereyim, bu Naci ustadan randevu almak
gerekiyor mu ? gerçi tatilciyiz :-) randevuya gerek yok herhalde ,şimdilik sadece arızayı tesipt ettirmek istiyorum, acil bir durum yok ise tatil dönüşü yaptıracağım, |
|
Ert2005
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler kardeşim naci ustaya gidecem bazı sorularım olacak
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |